Σάσα Μπάστα: Ο άγνωστος Γολγοθάς της και ο λόγος που έκανε γυμνό στα 16! (Βίντεο)

Γιατί η Σάσα Μπάστα έκανε γυμνό στα 16!

Σάσα Μπάστα: Ο άγνωστος Γολγοθάς της και ο λόγος που έκανε γυμνό στα 16! (Βίντεο)

Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί, όταν έβλεπε την Σάσα Μπάστα να φωτογραφίζεται γυμνή σε περιοδικά και να τραγουδάει όλο νάζι στις πίστες της νυχτερινής Αθήνας, ότι περνάει τον δικό της Γολγοθά.

Η ίδια παραδέχεται ότι ήταν 8 χρονών όταν μετακόμισε στο χωριό, για να μείνει με τον παππού και την γιαγιά! Διαβάστε παρακάτω....

«Ήρθαμε εδώ για να μείνουμε με τον παππού και την γιαγιά όταν χώρισαν οι γονείς μου. Ο πατέρας μου τα έφτιαξε με μια άλλη γυναίκα, μετά ξαναγύρισε στη μητέρα μου, χώρισαν ξανά και τελικά παντρεύτηκε μια τρίτη γυναίκα. Έτσι μείναμε με τους παππούδες. Αυστηροί άνθρωποι, παλαιών αρχών. Τα φώτα έπρεπε να σβήνουν στις 23:00», θυμάται η Σάσα που μίλησε ξανά με τον μπαμπά της μετά από οκτώ χρόνια «Είναι άσχημο να τηλεφωνείς στον πατέρα σου, να του λες «ο αδερφός μου δεν είναι καλά» και εκείνος να σου το κλείνει κατάμουτρα. Όλα αυτά τα χρόνια η συμπεριφορά του ήταν απαίσια απέναντι μας- ακόμα και σήμερα μας έχει με αντρικά ονόματα καταχωρημένους στο κινητό του, υποτίθεται ότι είμαστε συνάδελφοι του».

Δεν ξέρεις τι να σκεφτείς για αυτό το κορίτσι που ο μπαμπάς του είχε λεφτά, αλλά δεν τους βοηθούσε, ενώ «μια φορά είχαμε πάει να τον δούμε με τον αδερφό μου στο ξενοδοχείο που έμενε και μας έδιωξε, γιατί δεν μας ήθελε η γυναίκα του. Αν είχα δίπλα μου τον μπαμπά μου δεν θα είχα γίνει ποτέ τραγουδίστρια, δεν θα είχα έρθει ποτέ στην Αθήνα».

Δεν ήταν όμως μόνο η εγκατάλειψη του πατέρα της που είχε να αντιμετωπίσει. Ο αδερφός της πάσχει από κατάθλιψη και η μαμά της πέρασε πολλά πριν μερικά χρόνια που της διαγνώστηκε καρκίνος.

Δείτε ακόμη: Κορίτσια κρατηθείτε! Ο Χάρος.. βγήκε παγανιά! Το επαγγελματικό βήμα που μας άφησε άφωνους!

Η μαμά της αναφερόμενη στην βαριάς μορφής κατάθλιψη του μόλις 21 ετών γιου της λέει σε παλαιότερη συνέντευξη: «Η οικονομική κατάσταση της Σάσας μας επέτρεψε να τον βοηθήσουμε, την ίδια ώρα που άλλα παιδιά περνάνε το πρόβλημα, αλλά δεν έχουν ειδική βοήθεια».

Και την μαμά της όμως η Σάσα την στήριξε: «Θυμάμαι ότι κοιταχτήκαμε στα μάτια και αρχίσαμε να κλαίμε και οι δύο ούτε θυμάμαι για πόση ώρα», αφηγείται για την στιγμή που της διαγνώστηκε καρκίνος.

«Φοβόμουν πάρα πολύ ότι θα μου έπαιρνε ο Θεός το μοναδικό στήριγμα που είχα. Τέσσερα χειρουργεία έχει κάνει από τότε», λέει η Σάσα και προσπαθεί να πνίξει έναν λυγμό.

Δείτε ακόμη: Κυριακή Τσανικίδη: Ντύνεται νύφη η πρώην παίκτρια του Power of Love στο πλευρό του Σωκράτη!

«Η αρρώστια της μαμάς μου ήταν και ο λόγος που έκανα την πρώτη μου γυμνή φωτογράφιση. Θα έπαιρνα τότε 2.000 ευρώ για να καλύψω τη νοσηλεία της», αποκαλύπτει.

Δείτε ακόμη: Η μεγάλη «μπίζνα» Χρηστίδου - Μαραντίνη! Οι προκλητικές διακοπές και το σκάνδαλο άνευ προηγουμένου!

Δεν τελείωσε όμως το σχολείο και η μαμάς της το έχει παράπονο. Τραγουδούσε σε νυχτερινό μαγαζί από την Γ’ Γυμνασίου: «Για τέσσερα χρόνια στο καμαρίνι μου έβλεπες τα βιβλία της φυσικής και της χημείας μπροστά στον καθρέφτη με τα κραγιόν και τις σκιές. Η μαμά μου ακόμα φωνάζει που δεν πήρα το απολυτήριο», λέει! Μάλιστα σήμερα στην εκπομπή Καλοκαίρι μαζί στις 10 η Σάσα παραδέχτηκε ότι της έκαναν πρόταση να παίξει σε αισθησιακή ταινία! «Έχω δεχτεί κι εγώ τηλεφώνημα… Έκλαιγα με αναφιλητά για πάρα πολύ καιρό για το λόγο ότι το σκέφτηκαν μόνο. Το καταλαβαίνω, αλλά πειράχτηκα. Δεν θίχτηκα, αλλά έχω οικογένεια. Ποτέ δεν θα το έκανα σε δικούς μου ανθρώπους. Με πείραξε ότι πείραξε τη μητέρα μου, δηλαδή στεναχωρήθηκε, πήγε στο νοσοκομείο…», δήλωσε στην Άννα Ζηρδέλη. Δείτε το σχετικό βίντεο: