Demi Lovato: Μετά την περιπέτεια ψάχνει απεγνωσμένα τρόπο για να σωθεί από την εξάρτηση!

Τι κάνει η Demi Lovato για να σωθεί από την εξάρτηση των ναρκωτικών...

Demi Lovato: Μετά την περιπέτεια ψάχνει απεγνωσμένα τρόπο για να σωθεί από την εξάρτηση!

Η Demi Lovato μετά την τρομακτική περιπέτεια που πέρασε την τελευταία φορά που βρέθηκε στο νοσοκομείο, είναι αποφασιμένη να βάλει τη ζωή της σε μια τάξη!

Η διάσημη Αμερικανή τραγουδίστρια πρόσφατα μεταφέρθηκε εκτάκτως στο νοσοκομείο από υπερβολική κατανάλωση ναρκωτικών, και "φλέρταρε" με τον θάνατο... Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ο Γιώργος Λιάγκας επιβεβαιώνει το youweekly.gr για την επανασύνδεση με την Φαίη Σκορδά!

Όπως ανέφεραν οι ειδικοί, η δόση που έπαιρνε η τραγουδίστρια ξεπερνούσα τα όρια του επιτρεπτού και αυτός ήταν και ο λόγος που η ζωή της μπήκσε σε κίνδυνο.

Πλέον, η ίδια είναι αποφασισμένη να δώσει ένα τέλος σε όλο αυτή την περιπέτεια και για οτν λόγο αυτό έσπευσε να μεταβεί στο Σικάγο για βοήθεια.

Δείτε ακόμη: Λευτέρης Πετρούνιας: Ο "άρχοντας" των κρίκων που κατέκτησε την κορυφή για 4η συνεχόμενη φορά!

Διάλεξε τη συγκεκριμένη τοποθεσία, ώστε να συναντήσει ένα θεραπευτή που ειδικεύεται στην απεξάρτηση, στην ψυχική υγεία και στη γενικότερη ευεξία.

Δείτε ακόμη: Σε πόλεμο ο Πλιάτσικας με την πρώην σύζυγο του! - Γιατί κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα εις βάρος του;

Η ίδια έφτασε στο Σικάγο μαζί με τη μητέρα της το πρωί της Παρασκευής 10 Αυγούστου και θα παραμείνει στην πόλη για τις επόμενες ημέρες, με σκοπό να λάβει την απαραίτητη θεραπεία πριν επιστρέψει στο κέντρο απεξάρτησης.

Δηλώνει ευγνώμων που είναι ακόμα ζωντανή και θα κάνει τα πάντα για να επανέλθει ο οργανισμός της στα φυσιολογικά του επίπεδα.