Κατερίνα Καινούργιου: Το τρίτο πρόσωπο σε σχέση διάσημου ζευγαριού; Όλη η αλήθεια!

Σε ποιο διάσημο ζευγάρι λέγεται ότι μπήκε ανάμεσα η Κατερίνα Καινούργιου;

Κατερίνα Καινούργιου: Το τρίτο πρόσωπο σε σχέση διάσημου ζευγαριού; Όλη η αλήθεια!

Τι έχει συμβεί με την Κατερίνα Καινούργιου και το διάσημο ζευγάρι της ελληνικής showbiz;

Οι φήμες για την εισβολή της ξανθιάς παρουσιάστριας ανάμεσα σε ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια που δεν είναι πλέον μαζί οργίαζαν και το τοπίο ξεκαθαρίζει επιτέλους... Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Γιάννης Δρυμωνάκος: Βάζει τέλος στις φήμες! Τι συμβαίνει με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;

Ο λόγος για την Josephine Wendel, και τον πρώην πλέον σύντροφο της και ντράμερ Βασίλη Μιχαήλ.

Δείτε ακόμη: Νίνο - Σοφία Χαρμαντά: Τέλος το κρυφτούλι! Τα τρυφερά ενσταντανέ του ζευγαριού στη Ρόδο!

Η τραγουδίστρια μίλησε στο περιοδικό People για τη σχέση τους και ήταν αποκαλυπτική: "Τώρα δεν είμαστε μαζί. Δεν είμαι από τις γυναίκες που σε ένα μήνα θα είναι με κάποιον άλλο. Ακόμα κι εκείνος να κάνει κάτι, θα είναι εφήμερο και δεν θα μπορεί να συγκριθεί με αυτό που έχουμε εμείς. Γνωριστήκαμε όταν ήμουν 17 ετών. Μιλάμε στο τηλέφωνο και συνταντηθήκαμε πριν από λίγες μέρες. Θεωρώ πως αυτή η σχέση με τον Βασίλη δεν έχει κάνει ακόμα τον κύκλο της. Παρ'ότι δεν είμαστε μαζί, ξέρω πως είναι εδώ για μένα και εγώ εδώ για εκείνον."

Δείτε ακόμη: Νατάσα Ράγιου: Mας συστήνει τον κούκλο γιο της Φάνη! Δείτε τον για πρώτη φορά!

Η ίδια τοποθετήθηκε και πάνω στις φήμες που ήθελαν την Κατερίνα Καινούργιου να είναι το τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους. Η Κατερίνα είχε παίξει σε ένα βίντεο κλιπ του συγκροτήματος στο οποίο είναι ντράμερ ο Βασίλης Μιχαήλ, και η Josephine αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για την παρουσιάτρια: "Δεν υπήρξε ποτέ σχέση μεταξύ τους και όλο το περιστατικό ήταν κάτι με το οποίο γελάσαμε όλοι στο τέλος. Γ'ι'αυτό εξάλλου πήγα τον Ιανουάριοσ την εκπομπή της. Δεν θέλω να το αναλύσω περισσότερο, ούτε να προσβάλλω κανέναν, αλλά ήμουν η πρώτρη που είπα στην Κατερίνα να μην στεναχωριέται."

Δείτε εδώ το βίντεο κλιπ:

Δείτε τη συνέχεια της συνέντευξης στο περιοδικό People που κυκλοφορεί με το Έθνος της Κυριακής.