Πασίγνωστη ηθοποιός έτοιμη να γίνει μανούλα στα 50 της! - Κατέψυξε τα ωάρια της!

Ποια πασίγνωστη ηθοποιός δηλώνει έτοιμη να γίνει μανούλα στα 50 της;

Πασίγνωστη ηθοποιός έτοιμη να γίνει μανούλα στα 50 της! - Κατέψυξε τα ωάρια της!

Η αγαπημένη μας ηθοποιός ακόμα και στα 50 της δηλώνει έτοιμη... για όλα!

Και πρώτα πρώτα είναι πανέτοιμη να γίνει ξανά μαμά, αφήνοντας άφωνους όσους το ακούνε! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Το πραγματικό πρόσωπο του Μάρκου Σεφερλή! Τι άνθρωπος είναι τελικά;

Η ηθοποιός αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες σεξοβόμβες που έχουν περάσει από την μικρή και μεγάλη οθόνη, με πλήθος ανδρών να την έχουν σαν την γυναίκα των ονείρων τους!

Ο λόγος για την Πάμελα Άντερσον η οποία μπορεί να έχει φτάσει τα 51 της χρόνια, αλλά αυτό δεν την κρατάει σε καμία περίπτωση από το να μεγαλώσει κι άλλο την οικογένεια της.

Δείτε ακόμη: Κατερίνα Καινούργιου: Το τρίτο πρόσωπο σε σχέση διάσημου ζευγαριού; Όλη η αλήθεια!

Η ίδια ζει έναν μεγάλο έρωτα με τον Γάλλο διεθνή ποδοσφαιριστή Αντίλ Ραμί, και παρόλο που έχει ήδη δύο παιδιά με τον πρώην σύζυγο της και σταρ της ροκ Τόμι Λι, τους ενήλικους πλέον Μπράντον και Ντίλαν,δεν δίστασε να αποκαλύψει πως νιώθει έτοιμη να αποκτήσει και ένα καινούργιο μωράκι με τον αγαπημένο της!

Δείτε ακόμη: Γιάννης Δρυμωνάκος: Βάζει τέλος στις φήμες! Τι συμβαίνει με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;

Μάλιστα, λέγεται ότι είχε προβλέψει για την «εγκυμοσύνη» της σε προχωρημένη ηλικία κι έχει «παγώσει» τα ωάριά της, ώστε αυτά να γονιμοποιηθούν όταν και αν εκείνη το κρίνει απαραίτητο.

Όπως αναφέρουν πηγές, το ζευγάρι είναι κατενθουσιασμένο με την προοπτική της γέννησης ενός δικού τους παιδιού, αλλά δεν κρύβουν πως τους απασχολεί και το ενδεχόμενο κάποιου προβήματος κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης λόγω της ηλικίας.