My Style Rocks 2: Ποια θέλουν να είναι η νέα... Τούνη στο παιχνίδι! Αποκάλυψη!

Θα είναι αυτή η νέα Ιωάννα Τούνη;

My Style Rocks 2: Ποια θέλουν να είναι η νέα... Τούνη στο παιχνίδι! Αποκάλυψη!

Μεγάλο το στοίχημα του ΣΚΑΙ και στο κανάλι είχαν βάλει λυτούς και δεμένους για να ανακαλύψουν μια νέα... Τούνη η οποία θα έπαιρνε μέρος στο φετινό My Style Rocks προκειμένου να απoγειωθεί το παιχνίδι!

Όπως μας λένε οι κατάσκοποι μας την βρήκαν στο όνομα της Βικτώριας Καρύδα! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: My Style Rocks 2: Στα όρια του θανάτου βρέθηκε παίκτρια του παιχνιδιού από νευρική ανορεξία! Συγκλονιστική ιστορία
Κούκλα, μανεκέν, φανατική της μόδας με extreme φωτογραφίσεις και μια κοπέλα που δεν μασάει τα λόγια της!

Εμείς λοιπόν σας συστήνομαι την Βικτώρια Καρύδα!

Η Βικτώρια, ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ, ενώ έχει σπουδάσει και κομμωτική. Το ενδιαφέρον της για τη μόδα άρχισε από πολύ μικρή ηλικία, θαυμάζοντας τις ενδυματολογικές επιλογές της μητέρας της. Με είδωλό της τον Alexander McQueen, δήλωσε συμμετοχή στο My Style Rocks Greece γιατί θέλει να δείξει το στυλ της και την φαντασία που διαθέτει.

Δείτε ακόμη: My Style Rocks 2: Ποια νέα παίκτρια έχει κάνει ολόγυμνη φωτογράφιση; "Στο σex τον θέλω άγριο!" Αποκάλυψη!

Γνωρίστε την λίγο καλύτερα από μια παλαιότερη συνέντευξη της....

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ: Γεννήθηκε στην Ουκρανία από Ελληνες γονείς. Ηρθε στην Ελλάδα με την οικογένειά της το 2001 και ζούσε στην Αλεξανδρούπολη.

ΠΤΥΧΙΑ (ΓΑΛΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΙΑΝΟ): Η Βικτώρια έχει σπουδάσει κομμωτική. Γνωρίζει άπταιστα ρωσικά και καλά αγγλικά.

Δείτε ακόμη: Φαίη Σκορδά: Οι φωτογραφίες από το... ένοχο παρελθόν της που την εκθέτουν!

ΠΑΡΘΕΝΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ: Μετά τον τίτλο της Μις Τουρισμός στα καλλιστεία του ΑΝΤ1, «κατέβηκε» στα Playmate και βγήκε αναπληρωματική Super Star. Το 2004, μας εκπροσώπησε στον διαγωνισμό «Μις Τουρισμός» και βγήκε δεύτερη. Στη συνέχεια πήρε μέρος στον διεθνή διαγωνισμό «Top Model International» στο Κίεβο και βγήκε νικήτρια.

ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ: «Στο modeling έχω πετύχει όλα όσα ήθελα. Αυτό που επιδιώκω είναι ευτυχία και ηρεμία στην προσωπική μου ζωή» δηλώνει. «Σκέφτομαι στο μέλλον να ασχοληθώ με τη δημιουργία ρούχων και κοσμημάτων».

ΣΤΙΓΜΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ: Οι δικοί της άνθρωποι. Δεν θα άντεχε αν τους συνέβαινε οτιδήποτε κακό.

Δείτε ακόμη: Σοκ! Θλίψη στη showbiz! Νεκρός από ναρκωτικά ο...

ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ ΜΕ... τα ταξίδια. «Θέλω να γυρίσω όλο τον κόσμο» μας λέει.

ΣΥΧΝΑΖΕΙ: Στα νότια προάστια όπου άλλωστε μένει. Το καλοκαίρι βγαίνει στη Γλυφάδα και τη Βούλα. Για κλάμπινγκ προτιμά το «Ακρωτήρι» και το «Villa Mercedes».

Ο ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΑΝΤΡΑΣ: «Νομίζω ότι δεν υπάρχει» τονίζει και προσθέτει: «Το πιο σημαντικό για μένα δεν είναι τόσο η εξωτερική εμφάνιση όσο η εσωτερική ομορφιά. Τον θέλω δυναμικό, ευγενικό, πιστό αληθινό -με ξενερώνει το ψέμα- και να παίρνει αποφάσεις μόνος του, δίχως να επηρεάζεται από κανέναν. Λέει στην εσπρέσο,Μόνο έναν τέτοιο άντρα θα παντρευόμουν!»