Νικολέττα Ράλλη: "Πως τολμάς να μου στέλνεις τέτοιο μήνυμα;" - Με ποιον τα "πήρε" η παρουσιάστρια; (βίντεο)

Φανερά εκνευρισμένη στον "αέρα" της εκπομπής!

Νικολέττα Ράλλη:

Έξαλλη έγινε η Νικολέττα Ράλλη στον "αέρα" της εκπομπής! "Πως τολμάς να μου στέλνεις τέτοιο μήνυμα;;;" είπε η παρουσιάστρια φανερά εκνευρισμένη, χωρίς να υπολογίσει τις κάμερες που "έγραφαν";

Τι έγινε όμως και "φόρτωσε" η Νικολέττα; Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: "Εσύ έχεις κοιμηθεί στο κρεβάτι μου"! - Ο Μαυρίδης τα ξέρει αυτά; Απίστευτη ατάκα της Ράλλη στον "αέρα"! (βίντεο)

Ας τα πάρουμε από τα πράγματα από την αρχή... Η παρουσιάστρια από την αρχή της εκπομπής είχε κεφάκια! Πολλά κεφάκια για να είμαστε ειλικρινείς!

Δείτε ακόμη: My Style Rocks 2: Παίκτρια έχει διαγωνιστεί σε καλλιστεία στο εξωτερικό, αλλά ο ΣΚΑΙ το κρύβει! Γιατί; Αποκλειστικό

Ήρθε η στιγμή που η Νικολέττα Ράλλη μπήκε στην κουζίνα. Ξεκίνησε λοιπόν να φτιάχνει τη σημερινή συνταγή στο πλευρό του μάγειρα της εκπομπής.

Δείτε ακόμη: Γιάννης Τσιμιτσέλης: Επιβεβαιώνει το youweekly.gr! Τα τερτίπια του στην κάμερα και τα νάζια για την Γερονικολού! (βίντεο)

Οι δυο τους είχαν πιάσει ψιλή κουβέντα και τότε η Νικολέττα θυμήθηκε ένα περιστατικό που είχε γίνει... Κάποια στιγμή η παρουσιάστρια, η οποία είναι δεινή μαγείρισσα, είχε δημοσιεύσει μια συνταγή της στο Internet. Μέσα στα υλικά είχε αναφέρει το όνομα μιας μάρκας κύβων μαγειρικής. Με αφορμή αυτό, δέχθηκε επιθετικό μήνυμα από κάποιον μάγειρα ο οποίος την κατηγόρησε πως είναι απαράδεκτο να λέει στα παιδιά να μαγειρέψουν με κύβο αντί να φτιάξουν δικό τους ζωμό!

Έξαλλη η παρουσιάστρια έστειλε την απάντηση της από τον "αέρα"!

Δείτε όλα όσα είπε στο απόσπασμα που ακολουθεί: