Περήφανος μπαμπάς ο Χάρης Γιακουμάτος! Όλες οι φωτογραφίες από τη βάφτιση του γιου του...

Μόνο στο Youweekly.gr!

Περήφανος μπαμπάς ο Χάρης Γιακουμάτος! Όλες οι φωτογραφίες από τη βάφτιση του γιου του...

Σε κλίμα κατάνυξης, με μία μικρή καθυστέρηση ελέω «Survivor» και με λίγους και καλούς καλεσμένους, ο Χάρης Γιακουμάτος και η Μαρία Πανουσάκη βάφτισαν τον μονάκριβο γιο τους την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου.

Συγγενείς και φίλοι ήταν πιστοί στο ραντεβού τους λίγο μετά τις 11 το πρωί στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου στο Πολύδροσο Χαλανδρίου, ανάμεσά τους συμπαίκτες του πρώην «Μαχητή», όπως ο Μιχάλης Μουρούτσος με τη σύντροφό του Λάουρα Νάργες, ο Στέλιος Κρητικός, η Βιργινία Δικαιούλια, ο Νίκος Θωμάς, η Ζωή Ανδρονικίδου και η παίκτρια του πρώτου «Survivor» Σάρα Εσκενάζη, με την οποία γνωρίζονται από παιδιά. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ζήνα Κουτσελίνη: Η on air συγκίνηση και η εξομολόγηση για το θάνατο της Ρίκας Βαγιάνη! (Βίντεο)

Νονοί του νεοφώτιστου Δημήτρη, που πήρε το όνομά του από τους... συνονόματους γονείς του Χάρη και της Μαρίας, ήταν οι κουμπάροι του ζευγαριού, Δημήτρης Κοκονάκης και Ηρώ Λειβαθηνού (στις φωτό με γαλάζιο πουκάμισο και κόκκινο φόρεμα, αντίστοιχα), ενώ το Youweekly.gr μπήκε κατ’ αποκλειστικότητα στην εκκλησία και εξασφάλισε στιγμιότυπα από το μυστήριο. Μετά την τελετή ακολούθησε γλέντι στο μαγαζί του Χάρη Γιακουμάτου στο Χαλάνδρι, το «Butterfly».

Δείτε ακόμη: Αντώνης Ρέμος - Υβόννη Μπόσνιακ: Όλες οι λεπτομέρειες του γάμου της χρονιάς!

Δείτε τις αποκλειστικές μας φωτογραφίες:

Δείτε ακόμη: Κατερίνα Καινούργιου: Τα πρώτα πλάνα από τις ετοιμασίες για την νέα της εκπομπή!