Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Βόμβα για Λασκαράκη «Παντρευτήκαμε επειδή...» (Aποκλειστικό)

Τρομερή αποκάλυψη!

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Βόμβα για Λασκαράκη «Παντρευτήκαμε επειδή...» (Aποκλειστικό)
News 30.09.2018 09:20

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης φαίνεται πως αποφάσισε να απασφαλίσει και να μιλήσει για πράγματα που δεν έχει μιλήσει ποτέ σε όλη του τη ζωή και που αφορούν το παιδί του και τη Βάσω Λασκαράκη.


Ο λαμπερός ηθοποιός Που βρίσκεται στην καλύτερη του φάση κι ζει ένα τεράστιο έρωτα με την Κατερίνα Γερονικολού πλέον δεν κρύβεται και μιλάει για καταστάσεις που έζησε τα προηγούμενα χρόνια με την Βάσω Λασκαράκη χωρίς να κάνει πολιτική για το τι θα πει και πως θα το πει. Διαβάστε παρακάτω....

Δείτε ακόμη: Ο Μπόγρης μετά την Κόκκινου βρήκε παρηγοριά σε κούκλα σελέμπριτι! Αποκλειστικό!

Μάλιστα λέει και πράγματα που κανονικά δεν θα έπρεπε να λέει διότι ανήκουν στα μυστικά των ζευγαριών που δεν πρέπει ποτέ να μάθει κανείς και ιδιαίτερα οι συγγενείς τους, και αργότερα το παιδί τους. Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ούτε λίγο ούτε πολύ παραδέχτηκε σε συνέντευξή του στην real news ότι δεν είχε σχεδιάσει να παντρευτεί την Βάσω Λασκαράκη αλλά αυτό προέκυψε εξαιτίας του γεγονότος ότι η κοπέλα έμεινε έγκυος διαβάστε παρακάτω πως ακριβώς το είπε...

Ερώτηση: Είναι στα σχέδιά σου ο δεύτερος γάμος;

Απάντηση: Ούτε ο πρώτος ήταν! Ήρθε το παιδί μας και το αποφασίσαμε με τη Βάσω Λασκαράκη!Και επειδή ξέρω καλά πως η επόμενή ερώτησή σου αφορά εμένα και την Κατερίνα θα σου πω πως δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στο πρόγραμμα μας. (Εκτός και αν μείνει έγκυος θα προσθέσει το Youweekly.gr)

Δείτε ακόμη: Γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια παραδέχτηκε τη πλαστική της! «Έχω κάνει...»

Ερώτηση: Η Βάσω δήλωσε σε συνέντευξή της πως δεν θα είχε πρόβλημα να ξαναπαντρευτεί.

Απάντηση: Η Βάσω είναι μια πολύ έξυπνη δυναμική γυναίκα και θα παίρνει αυτό που θέλει ότι κι αν είναι αυτό. Με το καλό έχω να πω. Της αξίζουν πραγματικά τα καλύτερα.

Δείτε ακόμη: Απίθανος Τσιμιτσέλης: Παραδέχεται σε συνέντευξη του,ότι στην Γερονικολού στέλνει πονηρά ερωτικά μηνύματα. «Της στέλνω...»

Ερώτηση :Έχετε πολύ καλή σχέση κυρίως εφόσον έχετε ένα υπέροχο παιδί μαζί

Απάντηση : Ένα παιδί που ήταν είναι και θα είναι πάντα η απόλυτη προτεραιότητα μας. Ναι έχουμε μια πολύ δυνατή σχέση ,η μικρή Εύα είναι ο απόλυτος έρωτας ,η μικρή Εύα που είναι πια πέντε είναι ότι πιο ακριβό έχω στη ζωή μου.

Ερώτηση: Θα ήθελες να κάνεις ένα ακόμα παιδί

Απάντηση: ούτε κάτι τέτοιο είναι στα πλάνα μου,να σου πω με βρήκες χαλαρό και δε σταματάς την ανάκριση αρκούν αυτά.

Share