GNTM: Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στα παρασκήνια! «Νηστικά μένουν και οι μανάδες τους...»

Τρομερές καταγγελίες για όσα ποτέ δεν βλέπουμε!

GNTM: Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στα παρασκήνια! «Νηστικά μένουν και οι μανάδες τους...»

Ότι θα συμβαίνουν φοβερά πράγματα στα παρασκήνια του Greece next top model το καταλαβαίνουμε όλοι.

Ότι θα φτάναμε όμως στο σημείο οι μανάδες να πιάνουν τους παραγωγούς και να τους παρακαλάνε για να πάρουν τα κορίτσια τα φάρμακα τους στη σωστή ώρα και για να πουν μια καλή κουβέντα αυτό δεν το περιμέναμε. Διαβάστε παρακάτω...

Διαβάστε λοιπόν τα απίστευτα σκηνικά που συμβαίνουν πίσω από τις κάμερες του Greece Next top model και θα εκπλαγείτε!

«Την περίοδο των κάστινγκ συνέβησαν πολλά και απίστευτα περιστατικά....»αποκαλύπτει συνεργάτης της παραγωγής που έζησε από κοντά την διαδικασία των γυρισμάτων της εκπομπής.

Δείτε ακόμη: Γιάννης Τσιμιτσέλης: Βόμβα για Λασκαράκη «Παντρευτήκαμε επειδή...» (Aποκλειστικό)

«Υπήρχαν πολλά κορίτσια που έρχονται με τη μητέρα τους η οποία έμεινε εκεί καθόλη τη διάρκεια της διαδικασίας. Κάποιες μαμάδες μάλιστα προσέγγιζαν στελέχη της παραγωγής και παρακαλούσα να μεσολαβήσουν ώστε κάποιες εξ’αυτών που ακολουθούν φαρμακευτική αγωγή να παίρνουν τα φάρμακά τους στην ώρα τους.

Πολλά κορίτσια αλλάζουν συνεχώς ρούχα και παπούτσια και κάθονταν με τις ώρες μπροστά στους καθρέφτες προσπαθώντας να γίνουν όσο πιο όμορφες και αρεστές στην κριτική επιτροπή. Βοηθούσε η μία την άλλη ειδικά στην επιλογή του μαγιό προκειμένου να Επιλέγει αυτό που ήταν το πιο σεμνό και το λιγότερο προκλητικό.

Δείτε ακόμη: Ο Μπόγρης μετά την Κόκκινου βρήκε παρηγοριά σε κούκλα σελέμπριτι! Αποκλειστικό!

Βάφονταν και ξεβάφονταν αλλά το μόνο που της άγχωνε ήταν οι πλαστικές επεμβάσεις και τα τατουάζ τους. Είχαν αρχίσει από πολύ νωρίς να αντιλαμβάνονται ότι δεν αρέσουν στους κριτές και ρωτούσαν με αγωνία αν αυτή θα μπορούσε να είναι αιτία για να απορριφθούν.

Ωστόσο αυτό που ήταν πραγματικά εντυπωσιακό δεν είχε σχέση με την εμφάνιση. Ήταν το ότι τα περισσότερα κορίτσια ήταν νηστικά και πεινασμένα καθώς μέχρι να εμφανιστούν ενώπιον της κάμερας και των κριτών δεν έτρωγαν τίποτα.

Μόλις τελείωναν το βράδυ που η παραγωγή έπαιρνε πίτσες για τους τεχνικούς ορμούσαν και δεν άφηναν ψίχουλο. Ήταν φοβερό άδειαζαν τα κουτιά μέσα σε λίγα λεπτά.

Δείτε ακόμη: Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Ραφτείτε, πότε θα παντρευτεί με τον Βασσάλο; Απαντάει για πρώτη φορά...

Τι συμβαίνει στο σπίτι...

Τα επίδοξα μοντέλα των οποίων πλέον τα κάστινγκ θα παρακολουθούμε δύο φορές την εβδομάδα είναι σκληροτράχηλα όπως αποκαλύπτει πηγή οποία γνωρίζει τις εξελίξεις στο ριάλιτι μόδας ,στο gala στο περιοδικό που κυκλοφορεί με το πρώτο θέμα.

Ειδικά όσες έχουν επιλεγεί και βρίσκονται ήδη στο σπίτι είναι πολύ δυναμικές και δίνουν σκληρή μάχη για να επικρατήσουν. Μια πρώτη γεύση έχει ήδη δοθεί άλλωστε. Είτε αφορά δίμετρες καλλονές που τυπικά πληρούν όλες τις προδιαγραφές για να διεκδικήσουν το πολυπόθητο εισιτήριο ,είτε απλά συμπαθητικές κοπέλες που η αυτοπεποίθησή τους της οδήγησε στον ανταγωνισμό με ψηλότερες και ωραιότερες υποψήφιες είτε plus size μοντέλα όπως συνηθίζουν αποκαλούν όσες δεν τρέφονται αποκλειστικά με την τρυφερή καρδιά ενός μαρουλιού.

TAGS