Η απάντηση της Νίκης Λεμονή στο δημόσιο ξέσπασμα της Χρηστίδου!- "Αυτή η κακόγουστη φάρσα..."

Τι απάντησε στην Σίσσυ Χρηστίδου

Η απάντηση της Νίκης Λεμονή στο δημόσιο ξέσπασμα της Χρηστίδου!-

Απάντηση στην δημόσια ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου έδωσε η Νίκη Λεμονή, την οποία είχε επισημάνει στο post της.

Η δημοσιογράφος απάντησε στην παρουσιάστρια και η ίδια μέσω τον social media. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ant1: Επιστολή κόλαφος του Κανάκη στο κανάλι! Τέλος η συνεργασία μετά από 21 χρόνια!

"Έμπνευσμένη από το post της @elianoula , ανεβάζοντας το σημερινό λουκ και την λήψη που διάλεξα ως καλύτερη, θα ανεβάσω και αυτή που διάλεξα ως χειρότερη. Και ανάμεσα σε αυτές τις δυο τουλάχιστον 7-8 κιλά δρόμος. Και ναι, αν με ρωτάς, διαλέγω πάντα την καλύτερη. Εσύ όχι?
Τέλος ανεβάζω ξανά και την φωτο που ομόφωνα ψηφίστηκε ως ρετουσαρισμένη από πάνελ και χωρίς να θέλω να σας σοκάρω, στο λόγο της τιμής μου, θα πω ότι όχι, ΔΕΝ είναι!
Αν ήθελα να κρυφτώ ή να σας «ξεγελάσω» δεν θα είχα εδώ και ένα χρόνο κανάλι, στο οποίο βγαίνω όρθια, ξαπλωμένη, άβαφη, αχτένιστη, αλλά ακόμα και με μαγιό! Δεν θα ανέβαζα stories, δεν θα έβγαινα περήφανη στην παραλία, ούτε καν από το σπίτι μου. Δεν θα με βλέπατε πουθενά άλλου εκτός από δω.
Δεν χρειάζεται τόση κακία. Σας βλέπει και κόσμος. Αν χρειάζεστε τη βοήθεια μου για να το κάνετε και σεις, το μόνο που χρειάζεται είναι να το ζητήσετε… το τηλέφωνο μου το έχετε όλοι. Ειδικά εσύ @niki_lemonii»», είχε γράψει η Σίσσυ Χρηστίδου στον λογαριασμό της.

Δείτε ακόμη: Θανάσης Πολυκανδριώτης: Συγκλονιστική εξομολόγηση! "Αφιέρωσα 3,5 χρόνια για να σώσω τη ζωή της γυναίκας μου..."

Με αφορμή την ανάρτηση αυτή η Νίκη Λεμονή θέλησε να απαντήσει στην παρουσιάστρια, γράφοντας:

Με έκπληξη διάβασα το post της Σίσσυς Χρηστίδου την οποία ακολουθώ στο instagram και εκτιμώ για τη δουλειά της και το ακέραιο του χαρακτήρα της, παρότι την έχω συναντήσει δύο φορές στη ζωή μου από κοντά. Φυσικά και δεν έχω την οικειότητα – γιατί δεν είναι φίλη μου – αλλά ούτε και με ενδιαφέρει να τη ρωτήσω αν κάνει ή όχι retouch στις φωτογραφίες της. Ως γυναίκα έχω μάθει να σέβομαι και να υποστηρίζω τις γυναίκες. Και εν προκειμένω δεν έχω κανένα θέμα με το photoshop. Ο καθένας κάνει ό,τι θέλει με το σώμα του και με τις φωτογραφίες του. Εξάλλου το bodyshaming είναι τόσο μα τόσο ξεπερασμένο! Αν όμως έστω και με ένα mention στο δικό μου account εκτονώθηκε αυτή η κακόγουστη φάρσα που ξεκίνησε από προχθές σε εκπομπές, θα κοιμηθώ καλύτερα το βράδυ"