Ευαγγελία Αραβανή: Σφάζει με βαμβάκι, Σπυροπούλου, παίκτριες και την κριτική επιτροπή του my style rocks!

Απασφάλισε και η Ευαγγελία!

Ευαγγελία Αραβανή: Σφάζει με βαμβάκι, Σπυροπούλου, παίκτριες και την κριτική επιτροπή του my style rocks!

Η Ευαγγελία Αραβανή λίγο πριν την πρεμιέρα του project Runway όπου εκτός από την παρουσίαση έχει και ένα επιπρόσθετο ρόλο αυτόν του μέλους της κριτικής επιτροπής αποκαλύπτει πώς της φάνηκε ο δεύτερος κύκλος του my style rocks και απαντά αν θα παρουσίαζε ξανά το συγκεκριμένο ριάλιτι.

Τα όσα λέει είναι αν μη τι άλλο ενδιαφέροντα! Διαβάστε παρακάτω...

-Πως σου φαίνεται ο δεύτερος κύκλος του my style rocks;

Tο έχω δει αποσπασματικά μου φαίνεται κάτι παρόμοιο με το περσινό.

Δείτε ακόμη: Παντρεύεται πασίγνωστο ζευγάρι της ελληνικής showbiz! Ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας οι...

-Tι έχει αλλάξει;

Καταρχάς υπάρχει άλλη παρουσιάστρια που δεν είμαι εγώ κι άλλη κριτική επιτροπή φυσικά. Από τα φετινά κορίτσια που συμμετέχουν κάποιες διαφέρουν κάποιες προσπαθούν αντιγράψουν τις περσινές. Αυτό είναι για μένα λάθος. Δεν μπορείς να υποδυθείς κάτι που δεν είσαι. Χίλιες φορές να είσαι ο εαυτό σου παρά μια κακή αντιγραφή. Είναι στη λογική του «είδα πέρσι αυτό που έπιασε και πάω να το κάνω το ίδιο»

Δείτε ακόμη: Δήμητρα Ματσούκα: Δηλώσεις φωτιά για τον γάμο! «Θα παντρευόμουν μόνο εάν...»

-Η σύνθεση της επιτροπής πως σου φαίνεται;

Θα μπορούσε να είναι και καλύτερη. (Καρφάρα λέει το youweekly.gr)Ποια είναι αυτή, δεν μπορώ να σου απαντήσω. Δεν πετάω και τη σκούφια μου. (Ειρωνία λέμε εμείς)

-Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σου αρέσει;

Δεν μπορώ να την κρίνω, γιατί την προηγούμενη σεζόν ήμουν εγώ στη συγκεκριμένη θέση. Θα σου πω ότι «ουδείς αναντικατάστατος»

Δείτε ακόμη: Κωνσταντίνος Βασάλος: «Η Ευρυδίκη μου σπάει τα νεύρα όταν...»

-Υπάρχουν όμως και κριτικές που αναφέρουν πως ήσουν καλύτερη στην παρουσίαση του συγκεκριμένου project από την Κωσταντίνα όσον αφορά στην διαχείριση του τηλεοπτικού αέρα.

Ο καθένας έχει την γνώμη του ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και δίνει αυτό που μπορεί. Δίνει την προσωπικότητα του και το χαρακτήρα του. Λέει στο tv Έθνος