Γιάννης Μακρής: Αυτή είναι η κατάθεση του μάρτυρα για το βράδυ της δολοφονίας του!

Όσα δήλωσε το πρόσωπο για το μοιραίο βράδυ!

Γιάννης Μακρής: Αυτή είναι η κατάθεση του μάρτυρα για το βράδυ της δολοφονίας του!

Η Βικτώρια Καρύδα θα θυμάται για πάντα το μοιραίο βράδυ που εκτελεστής αφαίρεσε την ζωή από τον σύζυγο της.

Ο Γιάννης Μακρής το βράδυ της Τετάρτης, δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του την ώρα που βρισκόταν στο αυτοκίνητο του. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Βίντεο σοκ! Δείτε πως έγινε αναλυτικά η δολοφονία του Γιάννη Μακρή στην Βούλα!

Οι κάμερες που κατέγραψαν την δολοφονία δείχνουν τον δράστη της μοιραίας νύχτα και οι αρχές έχουν ξεκινήσει ήδη τις έρευνες του εντοπισμού του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso μάρτυρας της δολοφονίας κατέθεσε στην Ασφάλεια. Συγκεκριμένα δήλωσε πως άκουσε τους πυροβολισμούς, αμέσως μετά άκουσε τον ήχο μιας μοτοσικλέτας που απομακρυνόταν από το σημείο.

Δείτε ακόμη: Δύναμη ψυχής από γονείς! Κράτησαν το μωρό τους αν και γεννήθηκε με τα όργανα εκτός του σώματος του! (βίντεο)

Όπως διαπιστώθηκε, το θύμα δέχτηκε 6 πυροβολισμούς, ενώ τέσσερις σφαίρες βρέθηκαν στο έδαφος δίπλα στο αυτοκίνητο. Τρεις από τις βολίδες έπληξαν τον Γιάννη Μακρή. Δύο στο στήθος και μια στην πλάτη.

Δείτε ακόμη: Γιάννης Μακρής: Τον πυροβόλησαν πισώπλατα! - Στην Αυστραλία η απάντηση για την μαφιόζικη εκτέλεση του επιχειρηματία! (βίντεο)

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας για την δολοφονία του επιχειρηματίας, πριν από περίπου δυο χρόνια κλιμάκιο αστονομικών από την Αυστραλία είχε έρθει στην Αθήνα και είχε ζητήσει από την ΕΛ.ΑΣ πληροφορίες για τις κινήσεις του Γιάννη Μακρή στην χώρα.