Ναταλία Δραγούμη: "Είχα κλείσει αυτή τη δουλειά από τον περασμένο Μάρτιο!"

Όσα αποκαλύπτει για την παράσταση "Ζητείται ψεύτης"!

Ναταλία Δραγούμη:

Κάθε συζήτηση με τη Ναταλία Δραγούμη γίνεται ενδιαφέρουσα...

Μια γυναίκα ακομπλεξάριστη... Με αφορμή τη ματαίωση της παράστασης «Ζητείται ψεύτης» στο θέατρο «Παλλάς», η πρωταγωνίστρια δίνει τη δική της εξήγηση στο ytouweekly.gr!

Δείτε ακόμη: Βίκυ Χατζηβασιλείου: Απόκτησε το τέλειο κορμί της σε 42 μέρες!

Γιατί ακυρώθηκε η παράσταση «Ζητείται ψεύτης» στο θέατρο «Παλλάς» όπου θα πρωταγωνιστούσες με τον Μάρκο Σεφερλή και τον Γιώργο Παρτσαλάκη;

Είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένη με αυτή την τροπή των πραγμάτων, είναι πραγματικά κρίμα. Είχα κλείσει αυτή τη δουλειά από τον περασμένο Μάρτιο. Ήταν μια παράσταση που την πίστευα πολύ καλλιτεχνικά και εμπορικά, περίμενα πώς και πώς να αρχίσουμε πρόβες και μου άρεσε πάρα πολύ ο ρόλος μου στην υπέροχη διασκευή που είχε φτιάξει ο Πέτρος Ζούλιας.

Δείτε ακόμη: "Φόρτωσε" ο Αναστασόπουλος! Γιατί αγριέψε ο αγαπημένος της Κατερίνας Καινούργιου;

Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό μάς είχε έρθει μήνυμα για να κάνουμε πρώτη συνάντηση με τον θίασο. Λίγες μέρες αργότερα μας ζήτησε η παραγωγή να κάνουμε ένα ραντεβού και μας είπαν ότι υπάρχουν διάφορα προβλήματα αλλά θα το παλέψουν ώστε να το ξεπεράσουν... Ήμασταν σε αναμονή για ενημέρωση.

Δείτε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη: Ξαφνικό ταξίδι στην Άνδρο μόνο με τον γιο της Άγγελο! Τι συνέβη και πήγε άρον-άρον στο νησί η παρουσιάστρια;

Λίγες μέρες αργότερα μας ήρθε ένα mail για τη ματαίωση της παράστασης. Πραγματικά ήταν σαν να έπεσε βόμβα... Έμεινα χωρίς βραδινό θέατρο κι εγώ. Στη μέση της σεζόν είναι πάρα πολύ δύσκολο να κλείσεις άλλη δουλειά και όπως καταλαβαίνεις τόσο νωρίς που έκλεισα τη δουλειά, είχα αρνηθεί πολλά πράγματα.

Ευτυχώς έχω το παιδικό και την εκπομπή μου. Είναι πάρα πολύ λυπηρό να συμβαίνουν αυτά. Δυστυχώς συμβαίνουν στη δουλειά αυτή και το μόνο που μπορώ να κάνω τώρα είναι να το ξεπεράσω και να πάω παρακάτω.