Γιώργος Γεωργίου: Συγκλονίζει! - "Σύρθηκα μέχρι το διαμέρισμα των γειτόνων! Ότι έπαθα, το έπαθα από δική μου μ@λ@κί@!" (βίντεο)

Η περιγραφή του Γιώργου Γεωργίου για τις δύσκολες ώρες που πέρασε!

Γιώργος Γεωργίου: Συγκλονίζει! -

Μια συγκλονιστική περιγραφή έκανε ο Γιώργος Γεωργίου μέσα από την εκπομπή του, για την σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε.

Ο Γιώργος Γεωργίου θέλησε να καθησυχάσει τους φίλους του που ανησύχησαν και τους ξεκαθάρισε πως ότι έπαθε το έπαθε από δική του... μ@λ@κία! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Χρήστος Δάντης: Παίρνει θέση δημόσια για την κόντρα Σεφερλή - Ακρίτα! - "Ποιος με ρωτάει τώρα και θέλω να τοποθετηθώ… Κανείς θα μου πεις, αλλά..."

"Έτρωγα για δέκα ημέρες, κάθε βράδυ, ένα σακουλάκι γαριδάκια. Ανέβασα πίεση 22,4 και έπαθα πνευμονικό οίδημα. Όπως μου είπαν οι γιατροί, εάν είχα καρδιά, δύσκολα θα την είχα σκαπουλάρει" είπε ο παρουσιαστής ο οποίος νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο "Ευαγγελισμός".

Δείτε ακόμη: Δήμητρα Αλεξανδράκη: "Τα κατάφερα χωρίς να αλλάξω χαρακτήρα, όπως... " - Το πρώτο μήνυμα μετά την αποχώρηση από το Nomads...

Δείτε ακόμη: Μοιράζει εγκεφαλικά ο Μουτσινάς στην τηλεθέαση!

"Όταν το έπαθα, δεν μπορούσα ούτε να αναπνεύσω, ούτε να μιλήσω. Σύρθηκα μέχρι το διαμέρισμα των γειτόνων, τους χτύπησα την πόρτα και εκείνοι κάλεσαν για πρώτες βοήθειες», σημείωσε. Όσον αφορά το τι πρέπει να κάνει από εδώ κι εμπρός, σημείωσε πως οι γιατροί του συνέστησαν να… μην βλέπει καν το αλάτι και «να κάνω μέχρι πέντε τσιγάρα την ημέρα" συνέχισε την συγκλονιστική του περιγραφή ο Γιώργος Γεωργίου!

Ακούστε όλα όσα είπε ο Γιώργος Γεωργίου: