Δημήτρης Σκουλός: Δείτε τον με μαλλιά! Η φωτογραφία που έγινε viral! Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας!

Η φωτογραφία που έχει γίνει viral!

Δημήτρης Σκουλός: Δείτε τον με μαλλιά! Η φωτογραφία που έγινε viral! Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας!

Μπορείτε να φανταστείτε τον αυστηρό κριτή του Greece's Next Top Model με μαλλιά;

Αν όχι τότε εμείς είμαστε εδώ για σας για να σας τον δείξουμε και να σας κάνουμε να τρίβετε τα μάτια σας! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Γιάννης Τσιμιτσέλης: "Ναι; Από εσάς το μαθαίνω ότι έχει καινούρια σχέση η Βάσω!" - Η αντίδραση του όταν ρωτήθηκε για τον Σουλτάτο! (βίντεο)

Οι ατάκες του φωτογράφου προς τις παίκτριες του Greece's Next Top Model σε πολλές περιπτώσεις θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ακόμα και... δηλητηριώδεις!

Κάθε του φράση και κάθε του κριτική γίνεται αντικείμενο συζήτησης και αδιανόητου τρολαρίσματος στα social media και ειδικά στο twitter!

Δείτε ακόμη: GNTM: Η Ζενεβιέβ χωρίς ίχνος μακιγιάζ! Αντέχετε να την δείτε;

Με αφορμή λοιπόν τις ατάκες του κάποιος δαιμόνιος χρήστης ξέθαψε την φωτογραφία του φωτογράφου Δημήτρη Σκουλού με μαλλιά!

Δεν πρόκειται για προϊόν φωτομοντάζ αλλά για πραγματικό ενσταντανέ! Δεν μας πιστεύετε; Δείτε και μόνοι σας ακριβώς από κάτω...

Δείτε ακόμη: GΝΤΜ: H Μαριάννα Παινέση σε βραδινή έξοδο λίγο πριν τον τελικό!

Η φωτογραφία αυτή είναι τραβηγμένη περίπου 6 χρόνια πριν όπως φαίνεται και από την ημερομηνία κάτω δεξιά και προφανώς ήταν για τις ανάγκες κάποιες φωτογράφησης του Δημήτρη Σκουλού ή απλά φόρεσε την περούκα και περνούσε όμορφα κάνοντας πλάκα σε κάποιο διάλειμμα ανάμεσα στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

TAGS