Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Σμαράγδα Καρύδη: Για πρώτη φορά εξηγεί τους λόγους που δεν κάνει παιδί με τον Θοδωρή Αθερίδη!

Τι απαντάει η ηθοποιός;

Σμαράγδα Καρύδη: Για πρώτη φορά εξηγεί τους λόγους που δεν κάνει παιδί με τον Θοδωρή Αθερίδη!
News 14.12.2018 13:59

Η Σμαράγδα Καρύδη βιώνει μια από τις ωραιότερες φάσεις της ζωής της, αφού απολαμβάνει την επιτυχία που γνωρίζει η θεατρική παράσταση όπου πρωταγωνιστεί «Μάγισσες της Σμύρνης», αλλά και την προσωπική ηρεμία στο πλευρό του αγαπημένου της, Θοδωρή Αθερίδη.

Σε μια εκ βαθέων συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό "Γυναίκα", η ηθοποιός μεταξύ άλλων αποκάλυψε του λόγους για τους οποίους αποφάσισε να μην γίνει μητέρα: Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Open: Αυτές είναι οι απολύσεις σοκ! Ποια κορυφαία ονόματα την γλιτώνουν;

«Το παιδί είναι όλη η ευθύνη κι αυτό θεωρούσα πάντα ότι θα με έπνιγε. Επίσης ανακάλυψα ότι είμαι λίγο σπαστικιά, το κατάλαβα με τα ζώα. τώρα σκέφτομαι ότι έχω αφήσει τον Γιάννη (σ.σ. τον σκύλο της) μόνο του. Σκέψου να είχα αφήσει ένα παιδί. Δεν θα έκανα τα πράγματα που ήθελα, νομίζω, με ένα παιδί. Δεν θα ήμουν μια μάνα που θα μπορούσε να τα ισορροπήσει. Είμαι και συγκεντρωτική, πολύ. Θέλω όλα να περάσουν από τα χέρια μου, πιστεύω ότι κανείς δεν το κάνει τόσο καλά όσο εγώ, οπότε καταλαβαίνεις τι θα πάθαινα με τα παιδιά».

Δείτε ακόμη: Ρόδος: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις! Και νέα μαρτυρία για ανήλικη που πήγε σπίτι τους και την ανάγκασαν να δει αισθησιακή ταινία! (βίντεο)

«Υπάρχουν όμως πολλές γυναίκες που βρίσκουν τρόπο και τα συνδυάζουν. Αλλά εγώ δεν νομίζω ότι ήμουν ποτέ αυτός ο άνθρωπος. Μ’αρέσει πολύ ο ελεύθερος χρόνος για μένα. Να μην έχω υποχρέωση, να ξυπνήσω ό,τι ώρα θέλω… Με το παιδί δεν μπορείς να το κάνεις αυτό, σε τραβάει από το μανίκι το πρωί. Βλέπω τους γονείς μου που έχουν το μυαλό τους σ’ εμένα. Με ρωτάνε κάτι τύπου «έφαγες;». Και λέω «σοβαρά τώρα;»

Share