Δημήτρης Ουγγαρέζος: "Κ*λ*νω να της πω σ'αγαπώ..." - Η πιο τρυφερή ανάρτηση του παρουσιαστή που μας έκανε να "κολλήσουμε"!

Η πιο γλυκιά ανάρτηση που έχουμε διαβάσει!

Δημήτρης Ουγγαρέζος:

Την πιο γλυκιά και όμορφη ανάρτηση έκανε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος πριν λίγο.

Ο παρουσιαστής, λίγες ώρες πριν φύγει το 2018 και έρθει το νέο έτος, θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα στους ανθρώπους που αγαπά, να πει "σ'αγαπώ" και να ζητήσει συγγνώμη! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: My style rocks 2: Έβγαλαν στη... σέντρα την Παπαδέλη! - "Το όρια σου δεν έχουν σχέση με μας!" - Ξέσπασε σε κλάματα η παίκτρια! (βίντεο)

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος "ανέβασε" μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται ο ίδιος σε μικρή ηλικία με αρκετά κιλά παραπάνω και περιστέρια να τον... περιστοιχίζουν έγραψε στη λεζάντα:

"Καλησπέρα. Χρόνια πολλά με υγεία. Να σας συστηθώ, είμαι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και σε λίγες ώρες θα μπω στην 40ή χρονιά ζωής μου. Σας εύχομαι καλή χρονιά με υγεία. Και αν στεναχωρήσατε κάποιον το 2018 και σας στεναχώρησε κι αυτός και έχετε δίκιο, ακούστε με: Στείλτε του ένα μήνυμα με μια ευχή για τη νέα χρονιά-προλαβαίνετε. Θα νιώσετε απίστευτα όμορφα, ακόμη κι αν δε σας απαντήσει. Κάντε και κάτι άλλο: Πηγαίνετε στους γονείς, τις γιαγιάδες και τους παππούδες σας, τους νονούς, ή τον αγαπημένο σας, θείο και κάντε τους μιαν αγκαλιά.

Δείτε ακόμη: Γιώργος Χρανιώτης: "Έκανα Πρωτοχρονιά μόνος μου, με έναν άγνωστο άντρα..." - Ο ηθοποιός θυμάται...

Εγώ σιχαίνομαι να με ακουμπούν, ωστόσο θα το κάνω. Γιατί, κάθε χρονιά, στο γιορτινό τραπέζι είναι όλο και λιγότεροι και όχι πια οι φωνές και τα μαλώματα που συνηθίσαμε μικροί ανάμεσα στους γονείς που έθιξαν τον γιο τους, τη γιαγιά που της «την είπε» η νύφη και τον νονό που ήπιε λίγο παραπάνω και άρχισε τα πολιτικά... Είμαι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και πάντα ήθελα να κάνω τους άλλους να περνάνε καλά.. Τραγουδούσα, έλεγα ανέκδοτα, μιμούμουν, έγραφα... Κάποιες φορές τα κατάφερνα και ένιωθα όμορφα, κάποιες άλλες, όχι. Το 2018 ίσως να στεναχώρησα περισσότερους απ’όσους έκανα να γελάσουν. Ζητώ συγγνώμη. Κυρίως, διότι δεν είχα πρόθεση να πληγώσω κανέναν, αλλά να κάνω το σωστό-να μιλήσω για το δίκαιο. Είμαι αυτός ο τύπος στη φωτογραφία ακόμη και τώρα που αδυνάτισα, ίσιωσα το μαλλί με πιστολάκι και δεν ταΐζω περιστέρια. Και είμαι υπερήφανος που είμαι έτσι ακόμη μέσα μου.

Δείτε ακόμη: Μαριάννα Τουμασάτου: "Είναι μια πολύ σπαρακτική στιγμή και άγρια σκηνή..." - Τι αποκάλυψε για το "Γυναίκα χωρίς όνομα";

Χοντρούλης, έτοιμος να σου δώσω το βρακί μου, αν συνειδητοποιήσω ότι το χρειάζεσαι περισσότερο και ίσως, λίγο μανούρας. Καπτα-Γιώργη και κα Γιωργία σας ευχαριστώ και σας αγαπώ. Έστω και μέσω Insta, γιατί είμαι κότα. Άκου τώρα.. Βάλε μου τον πιο προβεβλημένο της ShowBiz απέναντί μου και αν θεωρήσω ότι αδίκησε κάποιον δε θα μασήσω, αλλά στη μάνα μου, κολώνω να πω σ’αγαπώ. Καλή χρονιά με υγεία και να είστε υπερήφανοι γι’αυτό που είστε, μην αφήνετε κανέναν να σας φοβίζει. Ξέρετε γιατί; Γιατί είστε αυτό που βλέπετε στα μάτια τον γονιών σας. Μ’αυτήν την έννοια, πάντα θα μπορείτε να «φωνάξετε τη μάνα σας» όταν κάποιος σας ενοχλεί. Καλή χρονιά και χρόνια πολλά, αδέλφια μου."

Δείτε την φωτογραφία:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Καλησπέρα. Χρόνια πολλά με υγεία. Να σας συστηθώ, είμαι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και σε λίγες ώρες θα μπω στην 40ή χρονιά ζωής μου. Σας εύχομαι καλή χρονιά με υγεία. Και αν στεναχωρήσατε κάποιον το 2018 και σας στεναχώρησε κι αυτός και έχετε δίκιο, ακούστε με: Στείλτε του ένα μήνυμα με μια ευχή για τη νέα χρονιά-προλαβαίνετε. Θα νιώσετε απίστευτα όμορφα, ακόμη κι αν δε σας απαντήσει. Κάντε και κάτι άλλο: Πηγαίνετε στους γονείς, τις γιαγιάδες και τους παππούδες σας, τους νονούς, ή τον αγαπημένο σας, θείο και κάντε τους μιαν αγκαλιά. Εγώ σιχαίνομαι να με ακουμπούν, ωστόσο θα το κάνω. Γιατί, κάθε χρονιά, στο γιορτινό τραπέζι είναι όλο και λιγότεροι και όχι πια οι φωνές και τα μαλώματα που συνηθίσαμε μικροί ανάμεσα στους γονείς που έθιξαν τον γιο τους, τη γιαγιά που της «την είπε» η νύφη και τον νονό που ήπιε λίγο παραπάνω και άρχισε τα πολιτικά... Είμαι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και πάντα ήθελα να κάνω τους άλλους να περνάνε καλά.. Τραγουδούσα, έλεγα ανέκδοτα, μιμούμουν, έγραφα... Κάποιες φορές τα κατάφερνα και ένιωθα όμορφα, κάποιες άλλες, όχι. Το 2018 ίσως να στεναχώρησα περισσότερους απ’όσους έκανα να γελάσουν. Ζητώ συγγνώμη. Κυρίως, διότι δεν είχα πρόθεση να πληγώσω κανέναν, αλλά να κάνω το σωστό-να μιλήσω για το δίκαιο. Είμαι αυτός ο τύπος στη φωτογραφία ακόμη και τώρα που αδυνάτισα, ίσιωσα το μαλλί με πιστολάκι και δεν ταΐζω περιστέρια. Και είμαι υπερήφανος που είμαι έτσι ακόμη μέσα μου. Χοντρούλης, έτοιμος να σου δώσω το βρακί μου, αν συνειδητοποιήσω ότι το χρειάζεσαι περισσότερο και ίσως, λίγο μανούρας. Καπτα-Γιώργη και κα Γιωργία σας ευχαριστώ και σας αγαπώ. Έστω και μέσω Insta, γιατί είμαι κότα. Άκου τώρα.. Βάλε μου τον πιο προβεβλημένο της ShowBiz απέναντί μου και αν θεωρήσω ότι αδίκησε κάποιον δε θα μασήσω, αλλά στη μάνα μου, κολώνω να πω σ’αγαπώ. Καλή χρονιά με υγεία και να είστε υπερήφανοι γι’αυτό που είστε, μην αφήνετε κανέναν να σας φοβίζει. Ξέρετε γιατί; Γιατί είστε αυτό που βλέπετε στα μάτια τον γονιών σας. Μ’αυτήν την έννοια, πάντα θα μπορείτε να «φωνάξετε τη μάνα σας» όταν κάποιος σας ενοχλεί. Καλή χρονιά και χρόνια πολλά, αδέλφια μου.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris Ougarezos B (@d_ougarezos) στις