Ελένη Μενεγάκη: Η τελευταία κίνηση πριν μπει στο αεροπλάνο! Τι δεν ξεχνάει ποτέ η παρουσιάστρια;

Δείτε τι κάνει η παρουσιάστρια λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο!

Ελένη Μενεγάκη: Η τελευταία κίνηση πριν μπει στο αεροπλάνο! Τι δεν ξεχνάει ποτέ η παρουσιάστρια;

Κάποια πράγματα είναι σταθερές αξίες, έτσι και οι διακοπές της Ελένης Μενεγάκη τις οποίες πέρασε φέτος εκτός Ελλάδας, όπως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια.

Το Youweekly.gr εντόπισε την παρουσιάστρια στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος μάθαμε όλες τις λεπτομέρειες για το πού και με ποιους ταξίδεψε! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Πασίγνωστος τραγουδιστής έγινε πατέρας για τρίτη φορά!

Προορισμός της Ελένης Μενεγάκη ήταν οι μαγευτικές Μαλδίβες, με ενδιάμεσο σταθμό το Κατάρ. Μαζί της εκτός από τον αγαπημένο της σύζυγο Ματέο Παντζόπουλο ήταν και τα τρία από τα τέσσερα παιδιά της.

Συγκεκριμένα, οι τρεις κόρες της, Λάουρα, Βαλέρια και Μαρίνα, έκαναν το ταξίδι για τα μαγευτικά νησιά του Ινδικού, ενώ ο μεγαλύτερος γιος της Άγγελος έμεινε για να γιορτάσει τα Χριστούγεννα παρέα με τον πατέρα του Γιάννη Λάτσιο.

Δείτε ακόμη: Δύσκολες ώρες για τον Τόλη Βοσκόπουλο! Ακυρώνεται η σημερινή παράσταση «Μαριχουάνα Stop»!

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε την όμορφη παρουσιάστρια χαλαρή και ευδιάθετη λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο.

Η Ελένη Μενεγάκη πριν ανέβει στον αεροπλάνο κάνει πάντα την ίδια κίνηση! Ποια είναι αυτή;

Δείτε ακόμη: Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Απίστευτη συγκίνηση... Γενέθλια για τον παρουσιαστή! Η συνάντηση με τον γιο του μετά από 365 ολόκληρες μέρες! (βίντεο)

Μα φυσικά να αγοράσει παραμύθια και ζωγραφιές προκειμένου να ξεχνιέται η μικρή Μαρίνα καθ' όλη τη διάρκεια της πολύωρης πτήσης.

Δείτε τις φωτογραφίες: