Τετάρτη, 08 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Μαρίνα Πατούλη: Απέσυρε μετά το... σούσουρο την υποψηφιότητά της για το δήμο Αμαρουσίου!

Τι αναφέρει σε λιτή ανακοίνωσή της;

Μαρίνα Πατούλη: Απέσυρε μετά το... σούσουρο την υποψηφιότητά της για το δήμο Αμαρουσίου!
News 03.01.2019 17:19

Αποσύρει τελικά την υποψηφιότητά της για τον δημαρχιακό θώκο του Αμαρουσίου, η Μαρίνα Σταυράκη- Πατούλη.

Η σύζυγος του δημάρχου Αμαρουσίου και υποψηφίου περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη, είχε προκαλέσει θόρυβο με την απόφασή της να ανακοινώσει την υποψηφιότητά της. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Άνθιμος Ανανιάδης: Γιατί αμφισβητεί την πατρότητα του παιδιού της Μαρίας Νεφέλης; Η μητέρα του Εύη Καραγιάννη ξεκαθαρίζει... (βίντεο)

Μάλιστα, ο σύζυγός της Γιώργος Πατούλης είχε σπεύσει να δηλώσει ότι εκείνος στηρίζει την υποψηφιότητα του Γιώργου Αμπατζόγλου.

Δείτε ακόμη: Παύλος Χαϊκάλης: "Ένα διάστημα κάποιοι μου κλείσανε τις πόρτες αλλά..." - Αφοπλιστικά ειλικρινής ο κορυφαίος Έλληνας κωμικός ηθοποιός!

Με μια ανακοίνωση, η κ.Πατούλη, κάνει γνωστό ότι δεν θα κατέλθει στις εκλογές ως υποψήφια δήμαρχος.

Δείτε ακόμη: Μαρία Μπακοδήμου: Και όμως! Έχει σχέση με τον πιο καυτό παίκτη του Power of Love 2! (βίντεο)

Η ανακοίνωσή της έχει ως εξής:

«Σε όλη μου τη διαδρομή είχα τρεις βασικές προτεραιότητες: Το καλό της πόλης μας, τη στήριξη της οικογένειάς μου και την ενότητα της παράταξης από την οποία προέρχομαι. Με τα κριτήρια αυτά, δηλώνω ότι δεν θα είμαι υποψήφια Δήμαρχος Αμαρουσίου και προτίθεμαι να συμβάλω ενωτικά στο να διασφαλιστεί η συνέχεια στο σπουδαίο έργο που έχει επιτελέσει ο Γιώργος Πατούλης στο Μαρούσι. Σε αυτή την κρίσιμη πολιτική συγκυρία, ελπίζω να δείξουν όλοι την ίδια ενωτική διάθεση».

Share