Υρώ Μανέ: Η "Φλώρα" από τα "Εγκλήματα" αποκαλύπτει! Σε τι την βοήθησε η επιτυχημένη σειρά;

Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη της;

Υρώ Μανέ: Η

Μας συστήθηκε μέσα από τον ρόλο της "Φλώρας" στην επιτυχημένη σειρά του Ant1 "Εγκλήματα"!

Η αγαπημένη ηθοποιός, Υρώ Μανέ παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό "Λοιπόν" και αποκάλυψε πόσο και σε τι την βοήθησε ο ρόλος αυτός αλλά και για την "Ρένα" που πρωταγωνιστεί φέτος! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Χριστίνα Μπόμπα: Ήρθαν τα... πάνω κάτω! Τι συνέβη;

Τι λέει για την "Ρένα", την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί; "Είναι ένα έργο, το οποίο παίζουμε στο Δημοτικό θέατρο Πειραιά. Είναι η ιστορία μιας γηραιάς πόρνης, η οποία το μόνο που ξέρει να κάνει καλά σε όλη τη ζωή της είναι να προσφέρει τις ερωτικές της υπηρεσίες. Ξεκινάει η ιστορία από τη Μικρασιατική Καταστροφή κι έρχεται μέχρι τις μέρες μας. Τη συναντάμε υπερήλικα, να αφηγείται την ιστορία της ζωής της. Η «Ρένα» είναι ένας μυθιστορηματικός χαρακτήρας, φτιαγμένος με τρομερή γενναιοδωρία. Έχει έντονη, δυνατή προσωπικότητα. Πουθενά δεν καταγράφεται η χυδαιότητα που φανταζόμαστε ότι μπορεί να αποπνέει μια τέτοια γυναίκα, καθώς είναι του «πεζοδρομίου»" απαντάει η Υρώ Μανέ.

Δείτε ακόμη: Μαρίνα Πατούλη: Απέσυρε μετά το... σούσουρο την υποψηφιότητά της για το δήμο Αμαρουσίου!

Τα τελευταία χρόνια καταπιάνεται με έργα των οποίων οι ηρωίδες δεν... βολεύουν μια ηθοποιό! "Είναι θέμα συνολικής αντίληψης και στάσης ζωής. Όταν κάθεσαι στα πράγματα και θέλεις να βολευτείς σε αυτά, αυτό είναι συνολικότερο. Τη ζωή την παλεύω με τον τρόπο και την καθημερινότητα μου, προσπαθώ να βάλω ένα λιθαράκι κάθε μέρα. Δεν έχω παράπονο, έκανα πολύ ωραία πράγματα, ο κόσμος με αγάπησε, αλλά τη στιγμή που έχω τη διάθεση και αντέχω να πάω σε μια πιο δύσκολη κατεύθυνση , το κάνω, είναι ανάγκη της ψυχής μου. Σίγουρα θα μπορούσα να κάνω πράγματα πιο ασφαλή. Ο κόσμος που με έχει συνηθίσει θα το ακολουθήσει, όπως στην πορεία των τελευταίων χρόνων, ο κόσμος το ακολούθησε και το στήριζε με αγάπη, έτσι είδα κι εγώ ότι μπορώ να αναμετρηθώ με πράγματα" λέει η ηθοποιός.

Δείτε ακόμη: Άνθιμος Ανανιάδης: Γιατί αμφισβητεί την πατρότητα του παιδιού της Μαρίας Νεφέλης; Η μητέρα του Εύη Καραγιάννη ξεκαθαρίζει... (βίντεο)

Το ευρύ κοινό την γνώρισε μέσα από την τηλεοπτική σειρά "Εγκλήματα". Ήταν το το εφαλτήριο για να παει εκεί που ήθελε τη δουλειά της; "Μάλλον έτσι πρέπει να είναι. Προσπάθησα σιγά-σιγά, όλη αυτή την επιτυχία και την αναγνωρισιμότητα, να τη διαχειριστώ με έναν τρόπο που θα με οδηγούσε σε πράγματα που ήθελα πολύ να κάνω εγώ, που θα αγαπούσα και θα με έφερναν σε άλλου είδους επιλογές και μονοπάτια. Δεν είναι κάτι απλό, είναι μια μεγάλη πρόκληση. Για το ρόλο που υποδύομαι τώρα πρέπει να αλλάξω σωματικά και εμφανισιακά, να «τσαλακώσω» απόλυτα και να φύγω από το εγώ μου. Η σκηνοθεσία είναι της Νικαίτης Κοντούρη" εξήγησε η Υρώ Μανέ.