Αντώνης Λουδάρος: Η απώλεια σε ηλικία 12 ετών που τον έχει στιγματίσει... (βίντεο)

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του ηθοποιού...

Αντώνης Λουδάρος: Η απώλεια σε ηλικία 12 ετών που τον έχει στιγματίσει... (βίντεο)

Μπορεί να τον έχουμε συνηθίσει, όταν οι κάμερες "γράφουν" να έχει ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη και να προσφέρει απλόχερα γέλιο στους τηλεθεατές με τις ατάκες του, όμως ο Αντώνης Λουδάρος, έχει ένα "αγκάθι" στην καρδιά του... Διαβάστε παρακάτω....

Δείτε ακόμη: Μιμή Ντενίση: "Θεωρώ κατινιά να..." - Τι είπε για τον Λάκη Λαζόπουλο και την κόντρα τους; (βίντεο)

Ο ηθοποιός παραχώρησε μια συγκλονιστική συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του Alpha "Καλύτερα δε γίνεται" και στον δημοσιογράφο, Κώστα Τσουρό και αποκάλυψε τον θάνατο που τον έχει στιγματίσει σε ηλικία μόλις 12 χρόνων!

Δείτε ακόμη: Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Αυτός είναι ο λόγος που χώρισε από τον Κωνσταντίνο Αργυρό! (βίντεο)

"Μία απώλεια στα 12 τόσο σημαντική όσο είναι της μάνας είναι σοκ, γιατί ξαφνικά νιώθεις ότι φύτρωσες, ότι έφυγε η μήτρα που σε γέννησε. Είναι περίεργο συναίσθημα. Όσοι έχουν χάσει τη μάνα τους θα με καταλάβουν. Νιώθεις πολύ ξεκρέμαστος…

Δείτε ακόμη: X-Factor: Όνομα - έκπληξη στις backstage συνεντεύξεις! Ποια είναι η πανέμορφη κυρία που θα "κλέψει" τις εντυπώσεις; (βίντεο)

Μετά με ανέλαβε η αδερφή της μάνας μου, που ήταν ανύπαντρη και έγινε η δεύτερη μάνα μου. Έχω κι άλλο όνομα… Έχω δύο επίθετα. Πρώτο είναι της υιοθεσίας. Είχα βγει στη δουλειά, αν το είχα κάνει πιο μικρός θα με ξέρατε με άλλο όνομα. Ζαχαράκης. Η ταυτότητά μου γράφει Αντώνης Ζαχαράκης – Λουδάρος" ανέφερε ο ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο: