Το ζευγάρι της φωτογραφίας είναι γονείς πασίγνωστης Ελληνίδας τραγουδίστριας!

Ο λόγος για...

Το ζευγάρι της φωτογραφίας είναι γονείς πασίγνωστης Ελληνίδας τραγουδίστριας!

Είναι από τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες που έχουμε δει!

Μπορούν άνετα να κοσμούν κάποιο περιοδικό πιο παλιάς δεκαετίας και τις δημοσίευσε η Χριστίνα Κολέτσα. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η αδημοσίευτη φωτογραφία από το παρελθόν και το δημόσιο...σ'αγαπώ!

Όπως καταλαβαίνετε το ζευγάρι των φωτογραφιών είναι οι γονείς της και τις δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Μάλιστα, η Χριστίνα Κολέτσα, έγραψε στην λεζάντα της «By them ..#parents #’80s #myparents».

Να σημειώσουμε πως σε συνέντευξη στο περιοδικό people το 2010 η τραγουδίστρια είχε αποκαλύψει τα δύσκολα παιδικά χρόνια που πέρασε.

Δείτε ακόμη: Ο αρραβώνας και το εντυπωσιακό μονόπετρο για γνωστό ζευγάρι της showbiz!

«Δεν θα ήθελα να είχα έναν σύντροφο που να μοιάζει στον πατέρα μου. Τα παιδικά μου χρόνια ήταν πάρα πολύ δύσκολα και ο λόγος δεν ήταν το διαζύγιο των γονιών μου, αλλά όσα έχω ζήσει μέχρι τα 16 μου που πήραν διαζύγιο κι ένιωσα λύτρωση. Δεν είναι εύκολο για κάποιον να αντιληφθεί τι έχω ζήσει, γιατί φροντίζω να το καλύπτω, και έχω μάθει από άμυνα να βγάζω ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο και να δείχνω χαρούμενη και ανέμελη. Έχω ζήσει βία που προερχόταν από τον πατέρα, μέσα στο σπίτι μου. Υπάρχουν ακόμα εικόνες χαραγμένες μέσα μου από τα παιδικά μου χρόνια. Εγώ όλα αυτά τα έχω υποστεί στο ψυχολογικό κομμάτι, ενώ η μητέρα μου γενικότερα»