Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Σίσσυ Ζουρνατζή: Η μήνυση και η απάντηση του δικηγόρου του Χρήστου Γιάτσα - «Αυτό που ήθελε να πετύχει το πέτυχε»!

Όσα δήλωσε ο δικηγόρος του πρώην συντρόφου της!

Σίσσυ Ζουρνατζή: Η μήνυση και η απάντηση του δικηγόρου του Χρήστου Γιάτσα - «Αυτό που ήθελε να πετύχει το πέτυχε»!
News 17.01.2019 20:40

Μετά την συνέντευξη της στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, η Σίσσυ Ζουρνατζή, ευχαρίστησε με ένα βίντεο στα social media όσους την στήριξαν, είπε πως το όλο θέμα τελειώνει εδώ και το μήνυμα που ήθελε να περάσει το πέρασε.

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε», έφεραν στο φως πως η πρώην παίκτρια του Nomads θα καταθέσει μήνυση για ενδοοικογενεική βία και συκοφαντική δυσφήμιση! Διαβάστε παρακάτω....

Δείτε ακόμη: Power of love: Η τρυφερή ανάρτηση της Αργυρώς μετά την αποκάλυψη της σχέση της με τον Γιάννη Κοπιδάκη!

Ωστόσο, κάτι τέτοιο η άλλη πλευρά δεν το γνώριζε. Ο δικηγόρος του Χρήστου Γιάτσα βγήκε στον αέρα της εκπομπής μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας και υποστήριξε:

«Πριν από λίγο ενημερωθήκαμε ότι υπάρχει 100% πρόθεση ότι η άλλη πλευρά θα καταθέσει μήνυση για ενδοοικογενειακή βία και συκοφαντική δυσφήμιση.

Δείτε ακόμη: Μπέσυ Μάλφα: H αποκάλυψη για την άγνωστη ασθένεια!

«Το ερώτημα το δικό μου αφορά την τελευταία εξέλιξη περί κατάθεση μήνυσης για ενδοοικογενειακή βία.

Η αλήθεια είναι πως χθες, έγινε μία ανάρτηση στο instagram, στο οποίο έλεγε ότι η ιστορία αυτή τελειώνει εδώ και η ιστορία δεν προχωρά περισσότερο… Αυτό που ήθελε να πετύχει το πέτυχε … Αυτό με τη μήνυση πως προέκυψε δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν έχω μιλήσει με το συνάδελφο και δεν μπορώ να επεκταθώ επί τούτου.

Σε ότι αφορά τα χθεσινά γεγονότα η εμφάνισή της έπεισε και τους πλέον δύσπιστους. Η εν λόγω ιστορία είναι μυθιστορηματικού χαρακτήρα. Το concept ήταν αυστηρά για την τηλεόραση και τα social media. Είδαμε μία κοπέλα που μας είπε ότι δεν πήγε σε γιατρό, αλλά φαντάστηκε ότι έχει σπασμένα πλευρά και ότι είδε ένα όνειρα… Κανείς δεν μπορεί να φαντάζεται ότι έχει σπασμένα πλευρά. Εγώ δεν ήξερα για την κατάθεση της μήνυσης, πώς να ξέρω την ύπαρξη εγγράφων από δημόσιο νοσοκομείο.Η απάντησή της για το αν πήγε σε γιατρό είναι ξεκάθαρη “Δεν πήγα σε γιατρό. Το φαντάστηκα ότι έχω σπασμένα πλευρά”»

Δείτε ακόμη: Εβελίνα Σκίτσκο: Η μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της μετά το GNTM!

Η ανάρτησή της λέει και αφήνει να εννοηθεί είναι ότι η ιστορία τελειώνει εδώ […] Εσείς βρίσκεται κάποια συνάφεια ή κάποια συνοχή σε όλα αυτά που λέει;».

Ο κύριος Γιάτσας αρνείται τα πάντα. Αυτό είναι δεδομένο, το έχουμε πει εξ αρχής. Πήραμε τηλέφωνο για να γεφυρώσουμε την επικοινωνία. Το είπε και η κ. Ζουρνατζή… Μίλησα σε καλό κλίμα με την ίδια και το δικηγόρο της και είπαμε κάποια πράγματα πολύ συγκεκριμένα. Της είπαμε ότι δεν έχουμε σκοπό να συνεχίσουμε αυτήν την φαρσοκωμωδία. Καλό θα ήταν να τελειώσει το συντομότερο δυνατό. Σήμερα στην εκπομπή είχα σκοπό να σας πω ότι δεν έχουμε σκοπό να το συνεχίσουμε περαιτέρω. Ωστόσο η εξέλιξη επί του πιεστηρίου προφανώς και αλλάζει και τα δικά μας τα σχέδια».

Share