ALPHA: Χαμός για το Bake off Greece και τον Πετρετζίκη!

Συναγερμός στο κανάλι!

ALPHA: Χαμός για το Bake off Greece και τον Πετρετζίκη!

Σε αγκάθι εξελίσσεται το Bake off Greece για το δυναμικό κοινό του ALPHA!

Τουλάχιστον εχθές το ριάλιτι μαγειρικής απέτυχε απέναντι και στην Μαρία Μπεκατώρου και στο YFSF αλλά και στο Survivor. Διαβάστε παρακάτω...

Συγκεκριμένα στα νούμερα του το Bake off Greece έκανε 11,9 στο δυναμικό κοινό με χαμηλά τέταρτα με 11,1 ξεκίνησε 9,9 στη συνέχεια 13,7 και τελείωσε με 12,7, η Μαρία Μπεκατώρου με το YFSF έκανε 21,9 και το survivor 15,2.

Άρα το συγκεκριμένο πρόγραμμα δεν προχωράει με ευκολία στο κανάλι του ΑLPHA τουλάχιστον έτσι όπως θα το θέλαν και έτσι όπως θα το οραματιζόντουσαν!

Από την άλλη μεριά όμως ο Άκης Πετρετζίκης είναι μία διαφορετική ιστορία. Στο κανάλι του ΑLPHA τον πιστεύουν πάρα πολύ και εκτιμούν ότι έχει τεράστιο ταλέντο που δεν έχει αξιοποιηθεί ακόμα. Αυτό βέβαια το δείχνει και τα νούμερα του στην ατομική εκπομπή που κάνει το kitchen Lab.

Συγκεκριμένα εχθές το πρωί, η εκπομπή του Άκη Πετρετζίκη που έπαιξε επανάληψη στις εννέα το βράδυ έκανε το εξαιρετικό νούμερο 14,4 στο κανονικό πρόγραμμα βέβαια που ήταν το απόγευμα η εκπομπή έκανε μόλις 9,1. Βέβαια απέναντι του είχε έντονο ανταγωνισμό όπως το power of love με το Gala που έκανε 16,4!

TAGS