Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: Πιο ερωτευμένη από ποτέ σε δημόσια εμφάνιση με τον κούκλο σύντροφό της!

Τον περνάει 15 χρόνια αλλά ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά!

Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: Πιο ερωτευμένη από ποτέ σε δημόσια εμφάνιση με τον κούκλο σύντροφό της!

Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη πήρε το βραβείο «Κάρολος Κουν» «Αρχαίου Δράματος» για τον ρόλο της Άτοσσας στους «Πέρσες του Αισχύλου» στο Αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου, χθες το βράδυ και από το πλευρό της δεν θα μπορούσε να λείπει ο σύντροφός της!

Ο Κρις Ραντάνοφ, ο οποίος είναι επίσης ηθοποιός και κατάγεται από την Βουλγαρία, είναι κατά 15 χρόνια μικρότερός της! Διαβάστε παρακάτω...


Ωστόσο, παρ'όλη την διαφορά ηλικίας τους, το ζευγάρι είναι απόλυτα ταιριαστό και επιβεβαιώνει την λαϊκή ρήση: «Ο έρωτας, χρόνια δεν κοιτά»!


Το ζευγάρι είναι μαζί τα τελευταία δέκα χρόνια και η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη είχε πει για τον σύντροφό της σε παλαιότερη συνέντευξή της στο ΒΗΜΑgazino:

«Η ζωή μού χάρισε φως. Έχω την τύχη να μοιράζομαι τα τελευταία χρόνια μου με έναν υπέροχο άνθρωπο. Μου συμβαίνει κάτι που πάντα ονειρευόμουν: ζω μια σχέση που μου προσφέρει μια ισορροπία γλυκιά, ήρεμη, μια σχέση όπου πραγματικά ο ένας σέβεται τον άλλον και του δίνει χώρο, όπου υπάρχει αγάπη, κατανόηση, συμπόρευση».


Στην ερώτηση αν ο έρωτας έπαιζε πάντα σημαντικό ρόλο στη ζωή της, η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη απαντά: «Ναι. Μαζί με την τέχνη, ήταν ο άλλος πόλος στον οποίο στήριξα την ύπαρξή μου. Και μέσα απ' αυτόν προσπάθησα να δουλέψω τον εαυτό μου και να κατανοήσω καλύτερα τα ανθρώπινα. Ακόμη κι από τότε που ξεκίνησα την ερωτική μου ζωή, ήθελα να κοιτάω τον άλλον στα μάτια και να συζητάω μαζί του τα πάντα. Ήμασταν πολύ νέοι, σε μια ηλικία που το αίμα έβραζε, που ψάχναμε τον εαυτό μας, τη σεξουαλικότητά μας, τον κόσμο γύρω μας. Πίστευα, όμως, ότι τα μυστικά και τα ψέματα στις σχέσεις πονάνε, ότι τα πράγματα είναι πιο ουσιαστικά και σωστά όταν στηρίζονται στην αλήθεια, γιατί τότε μόνο μπορείς να καταλάβεις και να αποδεχθείς τον άλλον».


Παλαιότερα, είχε μιλήσει για τον έρωτά της και στο περιοδικό «antivirus», το οποίο απευθύνεται -ως επί το πλείστον- στην ελληνική gay κοινότητα. Δίχως να αναφέρει το όνομα του συντρόφου της, η Καρυοφυλλιά παραλλήλισε κατά μία έννοια τη ζωή της με το gay lifestyle, το οποίο δεν είναι αποδεκτό απ' όλους στην κοινωνία μας και συχνά κατακρίνεται.