Ελένη Μενεγάκη: Τους πήρε και τους σήκωσε στον Alpha! (Αποκλειστικό)

Τι συνέβη με την παρουσιάστρια;

Ελένη Μενεγάκη: Τους πήρε και τους σήκωσε στον Alpha! (Αποκλειστικό)

Η Ελένη Μενεγάκη είναι άνθρωπος της υπομονής!

Υπομονή, υπομονή, υπομονή, όμως πόσο άλλο να το κανάλι της στον Alpha! Κάποια στιγμή θα ερχόταν και αυτό! Το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ λέει ότι η Ελένη Μενεγάκη τα «έχωσε» πολύ χοντρά στο κανάλι για έναν συγκεκριμένο θέμα! Διαβάστε παρακάτω...

«Να με συγχωρείτε, αλλά δεν υπάρχει πρόγραμμα να υποστηρίζει την εκπομπή μου, πριν από εμένα, αλλά ούτε και μετά από εμένα! Δηλαδή έχετε καταφέρει στη συγκεκριμένη ζώνη να μην υπάρχει συνήθεια κοινού, εγώ πόσο θα μπορώ να κάνω θαύματα; Παίρνω μονοψήφια και παραδίδω διψήφια, τα οποία γίνονται επίσης μονοψήφια! Πρέπει να ενισχυθεί η συγκεκριμένη ζώνη για να αποκτήσει ο κόσμος συνήθεια! Aν αυτό δε συμβεί ο ανταγωνισμός θα κερδίζει συνεχώς μεγαλύτερα μερίδια». Αυτά είπε σε συνεργάτες της η Ελένη Μενεγάκη όπως αποκαλύπτουν πηγές του Alpha στο Υouweekly.gr.

Πάμε όμως να κάνουμε την μετάφραση και να καταλάβουμε το πρόβλημα που έχει η Ελένη Μενεγάκη. Εχθές, στο δυναμικό κοινό η εκπομπή Ελένη κάνει 20,0%. Είναι πρώτη στη ζώνη της με νούμερα ανά τέταρτο τα εξής:
15,1 17,7 ανεβαίνει η Ελένη στο 20,9 18,6 23,2 26,6 που είναι το μεγαλύτερο νούμερο και κλείνει την εκπομπή της με 20,9 και 17,0!
Αντιλαμβάνεστε ότι μιλάμε για εκπληκτικά νούμερα. Λοιπόν τώρα δώστε βάση τι παραλαμβάνει η Ελένη Μενεγάκη.
Πριν από την εκπομπή Ελένη, έχουμε τις ειδήσεις που κάνουνε 7,1% στο δυναμικό κοινό και πριν τις ειδήσεις το «Αlpha ρεπορτάζ» που κάνει 9,6%.

Με άλλα λόγια, δηλαδή, πριν την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη... πάτος το κανάλι! Μετά την εκπομπή της Ελένης, ο Αlpha είχε την Ελένη Τσολάκη με το «Τι λέει;»!
Νούμερα άστα να πάνε.... Τι να θυμηθούμε τώρα! Και βάζει ελληνική ταινία το κανάλι, η οποία κάνει προσέξτε νούμερο 4,5%! Σου λέει λοιπόν η παρουσιάστρια, η κορυφαία Ελληνίδα παρουσιάστρια για να ξέρουμε και τι λέμε, η οποία να σημειώσουμε εδώ ότι Ελένη Μενεγάκη ξέρει τηλεόραση, όσο λίγοι, λέει λοιπόν "τι θα γίνει ρε παιδιά θα κάνουμε ζώνη γύρω από εμένα ή όχι; Θα δημιουργήσουμε πρόγραμμα που να κάνει συνήθεια στον κόσμο; Ή θα περιμένουμε να ξεκινάει η εκπομπή μου για να κάνουμε εικοσαριά;" Νομίζουμε ότι έχει δίκιο! Όταν έχεις ένα πρόγραμμα στην μεσημεριανή ζώνη φροντίζεις να το ενισχύσεις και μπροστά και πίσω, γιατί έτσι τσακίζεις τον ανταγωνισμό. Δεν τους αφήνεις να πάρουν ανάσα!