Σάββατο, 30 Μαΐου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Κόνυ Μεταξά: "Αν δεν μετανιώνεις με δυο γονείς, κάτι αλλάζει μέσα σου! Δεν το ξεπέρασα!"

Μια εξομολόγηση - κατάθεση ψυχής! Τι αποκαλύπτει για τον χωρισμό Πανταζή - Ζώζα Μεταξά;

Κόνυ Μεταξά:
News 23.02.2019 14:26

Μια εξομολόγηση - κατάθεση ψυχής έδωσε η Κόνυ Μεταξά και αν μη τι άλλο αναφέρθηκε και στο διαζύγιο του Λευτέρη Πανταζή και της Ζώζας Μεταξά.

Για την ακρίβεια, η Κόνι μίλησε αφοπλιστικά για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν οι γονείς της αποφάσισαν να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους αλλά και για το τι κατάλοιπα της άφησε αυτός ο χωρισμός. Διαβάστε παρακάτω...

«Μου έλειπε ο μπαμπάς μου, αλλά και η μαμά μου την ίδια δουλειά έκανε και δεν την έβλεπα ούτε εκείνη ποτέ. Όταν ήμουν μικρή μου έλειπε και η μαμά μου και ο μπαμπάς μου, δεν ήταν ότι μου έλειπε μόνο ο μπαμπάς μου. Δεν υπάρχει παιδί που να μην αντιμετωπίζει πρόβλημα με το χωρισμό των γονιών του. Δεν υπάρχει περίπτωση να μη σε «χτυπήσει» κάπου. Εγώ χρειάζομαι πάρα πολύ συντροφικότητα, δηλαδή αυτό μου λείπει. Δεν το ξεπέρασα. Μου αρέσει η συντροφικότητα, την θέλω, την χρειάζομαι. Όπως και να έχει αν δεν μεγαλώσεις με δυο γονείς μαζί, κάπως, κάτι θα αλλάξει μέσα σου. Αλλά δεν σημαίνει πάντα ότι αυτό το πράγμα είναι κακό. Δηλαδή σε κάνει και λίγο πιο δυνατό σαν άνθρωπο πιστεύω.»

Share