Ποιος Αργυρός! Ζευγάρι με γνωστό αθλητή η Ηλιάνα Παπαγεωργίου;

Πού έδωσε... δικαιώματα η Ηλιάνα;

Ποιος Αργυρός! Ζευγάρι με γνωστό αθλητή η Ηλιάνα Παπαγεωργίου;

Aν και δεν έχουν κοπάσει οι φήμες που θέλουν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να είναι ευτυχισμένη στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού, η ίδια έδωσε πρόσφατα δικαιώματα... στο πλευρό αθλητή!


Σύμφωνα με πληροφορίες, το μοντέλο έχει έρθει κοντά με τον Κουβανό παίκτη της ΑΕΚ, τον Χάουαρντ Σαντ Ρος, και μάλιστα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου εθεάθη πρόσφατα στο ΟΑΚΑ σε αγώνα της «Ένωσης» και περίμενε τον παίκτη έξω από το γήπεδο ώστε να φύγουν μαζί. Διαβάστε παρακάτω....

Ωστόσο, πληροφορίες του Youweekly.gr που έρχονται από το φιλικό περιβάλλον του μπασκετμπολίστα, κάτι τέτοιο δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Μάλιστα, το γεγονός πως η Ηλιάνα δίνει το παρών στους αγώνες της ΑΕΚ οφείλεται στην φιλία της με τον γυμναστή των «κιτρινόμαυρων», Νίκο Παπαβασιλείου.

Αξιοσημείωτο είναι ότι πριν από μερικές ημέρες η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Κωνσταντίνος Αργυρός εθεάθησαν μαζί στο Zonar’s.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Κωνσταντίνος Αργυρός: Τα μεγάλα "αγκάθια" στην σχέση τους!

Ίσως το πιο πολυσυζητημένο και σίγουρα το πιο... googlariσμένο θέμα της περασμένης χρονιάς ήταν η σχέση του Κωνσταντίνου Αργυρού και της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Μόνο που κανείς από τους δύο δεν έχει παραδεχτεί το παραμικρό, αντιθέτως προσπαθούν με κάθε αφορμή να στρέφουν αλλού την προσοχή όταν έρχεται εκεί η συζήτηση.

Κόντρα λοιπόν στα δημοσιεύματα που υποστηρίζουν ότι το τελευταίο διάστημα είναι χωριστά, το Youweekly.gr έρχεται με αποκλειστικές πληροφορίες να αποκαλύψει πως είναι ακόμα μαζί και το κρύβουν!

Η γοητευτική κριτής του «GNTM» συχνάζει ακόμα στο Κολωνάκι, την περιοχή όπου συμβιώνει ανά διαστήματα με τον εξίσου γοητευτικό τραγουδιστή και εκεί κάνουν τις εξόδους τους, με τελευταία εκείνη στο Zonars την προηγούμενη εβδομάδα. Σε αυτή τη στενή σχέση όμως υπάρχουν ορισμένα «αγκάθια».

Πρώτο και κυριότερο, ότι έχουν βάλει σε προτεραιότητα την καριέρα τους: Η μεν Ηλιάνα πέρα από το μόντελινγκ έχει κάνει άνοιγμα στην τηλεόραση με το «GNTM» και την παρουσίαση των Madwalk, ενώ ο Κωνσταντίνος συνεχίζει με επιτυχία το τραγούδι. Χαρακτηριστικό είναι πως δεν έχει μιλήσει ποτέ για κάποια από τις εκάστοτε σχέσεις του, πέρα από τη Ράνια Κωστάκη, έχοντας αφήσει εν μέρει στην άκρη την προσωπική του ζωή.

Δεν είναι λίγοι όσοι υποστηρίζουν ότι το κάνει έπειτα από συμβουλές των μάνατζέρ του, αφού ο κάθε καλλιτέχνης πρέπει να είναι «διαθέσιμος» για τις θαυμάστριές του, κάτι βέβαια που δεν θα συνέβαινε αν εμφανιζόταν με κάποια σύντροφό του. Σε αυτό ταίριαξε απόλυτα με την Ηλιάνα, η οποία επίσης αποφεύγει να σχολιάσει οτιδήποτε γύρω από την προσωπική της ζωή, έχοντας κι εκείνη τους δικούς της λόγους, κάτι που όπως αναφέρουν οι πηγές εκτιμά ιδιαίτερα ο σύντροφός της. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα είχε μακροημερεύσει η σχέση τους, που ετοιμάζεται να κλείσει τον πρώτο χρόνο...