Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη: Φωτογραφίες από την βίλα τους στο Νέο Βουτζά!

Απλό, λιτό κι απέριττο μωρέ...

Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη: Φωτογραφίες από την βίλα τους στο Νέο Βουτζά!

Το σπίτι τους στον Νέο Βουντζά η οικογένεια του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη το έχει ανοίξει ελάχιστες φορές.

Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες φωτογραφίες που έχουν αναρτηθεί τόσο στο Instagram του Σάκη Ρουβά όσο και σε αυτό της Κάτιας Ζυγούλη. Διαβάστε παρακάτω...

Πρόκειται για ένα σπίτι φωτεινό, ψηλά στο βουνό, γεμάτο λουλούδια, χτισμένο ανάμεσα στα δέντρα με θέα στη θάλασσα. Στο καταφύγιό τους το οποίο έχει παραδοσιακά στοιχεία, ζουν μια ήρεμη οικογενειακή ζωή, μακριά από τα φώτα και τις κάμερες.

Φτάνοντας στην είσοδο, σε ένα περιβάλλον εξοχής, το πρώτο πράγμα που ακούς είναι το γάβγισμα της επιβλητικής Μάγιας, του μαύρου cane corso, που είναι τo πέμπτο παιδί της οικογένειας.

zigouli-rouvas-spiti-1

zigouli-rouvas-spiti-2

zigouli-rouvas-spiti-3

zigouli-rouvas-spiti-4

zigouli-rouvas-spiti-5

zigouli-rouvas-spiti-6

zigouli-rouvas-spiti-7

zigouli-rouvas-spiti-8

zigouli-rouvas-spiti-9

zigouli-rouvas-spiti-10

zigouli-rouvas-spiti-11

zigouli-rouvas-spiti-12

zigouli-rouvas-spiti-13

zigouli-rouvas-spiti-14

zigouli-rouvas-spiti-16

zigouli-rouvas-spiti-17

zigouli-rouvas-spiti-18

zigouli-rouvas-spiti-19

zigouli-rouvas-spiti-20

Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη: Όλη η αλήθεια για το διαζύγιο του ζευγαριού!

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση ότι ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη χωρίζουν! Το αγαπημένο ζευγάρι, φημολογείται ότι παίρνει διαζύγιο και εγώ στο Vanda's blog σας έχω όλο το παρασκήνιο!


«Πέφτουν τίτλοι τέλους, είναι οριστικό» άκουσα με τα ίδια μου τα αυτιά -που ξέρετε πως τα πιάνουν όλα- και αποφάσισα να ψάξω το θέμα από όλες τις πλευρές!

Φυσικά, για όλα όσα θα σας πω έχω στοιχεία και αποδείξεις! Η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς, όπως και όλα τα ζευγάρια άλλωστε, πέρασαν μια κρίση! Λίγο η καθημερινή τριβή, λίγο τα παιδιά, λίγο το άγχος της δουλειάς... ε δεν ήθελε και πολύ!

Υπήρξαν λοιπόν μέρες με ένταση και πολύ στρες! Το στρες, φυσικά, φέρνει και καβγάδες οι οποίοι όντως υπήρξαν όπως αναφέρουν οι αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr! Ωστόσο, και κρατήστε το αυτό που σας λέω,το ζευγάρι παρά τα όσα ακούγονται δεν χωρίζει! Ούτε οι φήμες για διαζύγιο ευσταθούν ούτε τίποτα από αυτά!

Πώς θα μπορούσαν άλλωστε να έχουν χωρίσει, λίγο μετά τον γάμο τους που έγραψε ιστορία;

«Είναι πολύ ερωτευμένοι, αγαπημένοι και διανύουν την καλύτερή τους φάση! Δεν ασχολούνται με κακεντρέχιες και τα όσα ακούγονται δεν τους αφορούν» ανέφερε στο Vanda's blog πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού και έβαλε ταφόπλακα στις φήμες! Όχι τίποτα άλλο, να σκάσουν και οι εχθροί τους! Γιατί οι φήμες, αγαπημένοι μου, δεν βγαίνουν τυχαία!