Σάκης Ρουβάς: Στο χωριό της Κάτιας Ζυγούλη το επόμενο επαγγελματικό του βήμα!

Δεν φαντάζεστε που θα δραστηριοποιηθεί ο τραγουδιστής!

Σάκης Ρουβάς: Στο χωριό της Κάτιας Ζυγούλη το επόμενο επαγγελματικό του βήμα!

Ένα νέο επαγγελματικό βήμα έκανε ο Σάκης Ρουβάς στο χωριό της καλής του Κάτιας Ζυγούλη.

Οι επισκέψεις του τραγουδιστή στο Μεσοχώρι Ελασσόνας, ήταν μεταξύ άλλων και για επαγγελματικό σκοπό. Διαβάστε παρακάτω...

«Είχα τη χαρά να δεχθώ τον Σάκη Ρουβά στο γραφείο μου στο δημαρχείο και να συνομιλήσω μαζί του για θέματα που άπτονται μελλοντικών επιχειρηματικών του σχεδίων, αλλά και για το πώς ο ίδιος αντιμετωπίζει την ελληνική γραφειοκρατία, ακόμα και αν ανήκει στην κατηγορία των "διάσημων" Ελλήνων, εκεί όπου υποτίθεται πως όλα γίνονται πιο εύκολα. Επίσης συμφωνήσαμε πως η "εξωστρέφεια" είναι ένα από τα βασικά "εργαλεία" του σύγχρονου τρόπου διοίκησης, και ο δημοφιλής καλλιτέχνης είχε πολλά να πει στο κομμάτι αυυτό» έγραψε στην δημοσίευση του στο Facebook ο κ. Ευαγγελίου ο δήμαρχος Ελασσόνας, ποζάροντας με τον Σάκη Ρουβά.

Όπως φαίνεται ο τραγουδιστής σκέφτεται να δραστηριοποιηθεί επιχειρηματικά στην περιοχή. Ήδη δραστηριοποιείται στον τομέα της πρωτογενούς παραγωγής και της ενέργειας στην περιοχή της Καρδίτσας.

Σάκης Ρουβάς επαγγελματικό βήμα
Σάκης Ρουβάς επαγγελματικό βήμα

Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη: Φωτογραφίες από την βίλα τους στο Νέο Βουτζά!

Το σπίτι τους στον Νέο Βουντζά η οικογένεια του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη το έχει ανοίξει ελάχιστες φορές.

Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες φωτογραφίες που έχουν αναρτηθεί τόσο στο Instagram του Σάκη Ρουβά όσο και σε αυτό της Κάτιας Ζυγούλη. Διαβάστε παρακάτω...

Πρόκειται για ένα σπίτι φωτεινό, ψηλά στο βουνό, γεμάτο λουλούδια, χτισμένο ανάμεσα στα δέντρα με θέα στη θάλασσα. Στο καταφύγιό τους το οποίο έχει παραδοσιακά στοιχεία, ζουν μια ήρεμη οικογενειακή ζωή, μακριά από τα φώτα και τις κάμερες.

Φτάνοντας στην είσοδο, σε ένα περιβάλλον εξοχής, το πρώτο πράγμα που ακούς είναι το γάβγισμα της επιβλητικής Μάγιας, του μαύρου cane corso, που είναι τo πέμπτο παιδί της οικογένειας.

zigouli-rouvas-spiti-1

zigouli-rouvas-spiti-2

zigouli-rouvas-spiti-3

zigouli-rouvas-spiti-4

zigouli-rouvas-spiti-5

zigouli-rouvas-spiti-6

zigouli-rouvas-spiti-7

zigouli-rouvas-spiti-8

zigouli-rouvas-spiti-9

zigouli-rouvas-spiti-10

zigouli-rouvas-spiti-11