Mαντώ Γαστεράτου: Έξαλλη με σερβιτόρα! Έδωσε την κάρτα της στον σύζυγό της!

Δεν το πίστευε!

Mαντώ Γαστεράτου: Έξαλλη με σερβιτόρα! Έδωσε την κάρτα της στον σύζυγό της!

H Μαντώ Γαστεράτου και ο σύζυγός της, Νίκος Ισηγόνης πέρασαν το τριήμερο στην Πολωνία αλλά ένα περιστατικό σόκαρε την παρουσιάστρια.

Όλα έγιναν σε ένα εστιατόριο με την σερβιτόρα να ξεπερνάει τα όρια. Διαβάστε παρακάτω...

Συγκεκριμένα μια σερβιτόρα έδωσε την κάρτα της στον σύζυγό της και η Μαντώ Γατσεράτου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τα όσα έγιναν!

«Πήγα να φάω με τον σύζυγο σε ένα εστιατόριο και την ώρα που μας φέρνει λογαριασμό η σερβιτόρα αφήνει και αυτό. Τι είναι αυτό; Η κάρτα της. Και ρωτάω εγώ. Αφήνει η σερβιτόρα την κάρτα της; Γιατί στην Ελλάδα δεν γίνεται αυτό το πράγμα. Να τη. Σύλβια. Και με χαμογελάκι. Ποιο trip advisor;» είπε μεταξύ άλλων η Μαντώ στα stories της στο instagram.

Μαντώ Γαστεράτου: Έπαθε κρίση πανικού και το έβαλε στα πόδια όταν...

Ένα έντονο περιστατικό που είχε θέλησε να μοιραστεί η Μαντώ Γαστεράτου.

Η παρουσιάστρια έπαθε κρίση πανικού και το έβαλε στα πόδια όταν βρέθηκε σε ιατρείο να δώσει αίμα.

Όπως αποκάλυψε η Μαντώ Γαστεράτου, μέσα από τα stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram λίγο πριν κάνει εξέταση αιμοληψίας, έπαθε κρίση πανικού και το έβαλε στα πόδια.

«Στη ζωή μου έχω λιποθυμήσει γύρω στις 18 φορές, όλες με τον ίδιο τρόπο, στην αιμοληψία. Σήμερα ενώ ήμουν έξω από το ιατρείο για να ξεκινήσει η διαδικασία το έβαλα στα πόδια, δεν μου πήραν αίμα ποτέ! Με έπιασε κρίση πανικού. Υπάρχει κάποιος που τραβάει τα ίδια ζόρια και το έχει ξεπεράσει; Και αν ναι, πώς;», έγραψε η ίδια.