Ανδρέας Φουστάνος: Δεν φαντάζεστε τι αποκάλυψε για τις συντρόφους του και τις... πλαστικές!

Και όμως το είπε!

Ανδρέας Φουστάνος: Δεν φαντάζεστε τι αποκάλυψε για τις συντρόφους του και τις... πλαστικές!

Καλεσμένος στην εκπομπή του Alpha, «Μετά τα μεσάνυχτα» βρέθηκε ο Ανδρέας Φουστάνος.

Ο πλαστικός χειρούργος, συζήτησε με την Ελεονώρα Μελέτη για όλους και για όλα. Διαβάστε παρακάτω...

Μεταξύ άλλων, ο Ανδρέας Φουστάνος, αναφέρθηκε στις πρώην συντρόφους του, ενώ δεν δίστασε να πει στην παρουσιάστρια πως δεν κάνει επεμβάσεις στις συντρόφους του, καθώς, όταν επιλέγει μια γυναίκα, του αρέσει όπως είναι.

«Καλύτερα να αλλάξω γυναίκα, άμα είναι να την αλλάξω», είπε χαριτολογώντας.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ανδρέας Φουστάνος: "Είχα ερωτική σχέση με την συμπεθέρα μου..." (βίντεο)

Ο επώνυμος πλαστικός χειρούργος Ανδρέας Φουστάνος, μίλησε στην εκπομπή του Alpha, “Happy Day” και τον Δημήτρη Παπανώτα.

Ο Ανδρέας, αναφερόμενος στη σχέση που έχει με την μεγαλύτερη κόρη του, Ιζαμπέλα αποκάλυψε κάποια ζουμερά μυστικά της προσωπικής του ζωής. Διαβάστε παρακάτω...

«Η μεγάλη μου κόρη παντρεύτηκε με τον γιο μίας πολύ καλής φίλης, είχα ερωτική σχέση πριν κάποια χρόνια με την συμπεθέρα μου».

Να θυμίσουμε εδώ πως, ο Ανδρέας Φουστάνος έχει κι άλλη μία κόρη την Ανδριάννα, από τον γάμο του με την Νατάσα Θεοδωρίδου.

Ανδρέας Φουστάνος: Να φοράς τη πλαστική επέμβαση, να μη σε φοράει! Καρφί για το GNTM!

Έξαλλος ο Αντρέας Φουστάνος με τις λανθασμένες παρεμβατικές επεμβάσεις! Διαβάστε παρακάτω...

Θα το έχετε παρατηρήσει πως το τελευταίο καιρό, έχει γίνει talk of the town το αν οι πλαστικές επεμβάσεις που βλέπουμε σε εκπομπές που υποτιθέμενα προάγουν την ομορφιά, είναι η βάση της πυραμίδας την νέας εποχής!

Σε αυτό το σημείο, ας πιω ένα σφηνάκι ... στην υγειά της Κιμ Καρντάσιαν, η οποία βάλθηκε να κλωνοποιήσει τις σύγχρονες κοπέλες, που θέλουν από συμμετρία μέχρι Instagram followers!

Δείτε ακόμη: Ουγγαρέζος - Σκορδά: Η παρατήρηση που τον έβγαλε απ' τα ρούχα του! (Βίντεο)

Τέτοια εκπομπή λοιπόν, είναι και το Next Top Model, μια εκπομπή που διατυμπανίζει πως ψάχνει το "ωραίο και συνάμα διαφορετικό", ενώ ταυτόχρονα "κράζει" ή "αποθεώνει" - σύμφωνα με τη διάθεσή των κριτών- υποψήφιες που έχουν πειράξει 1-2 πραγματάκια πάνω τους!

Δείτε ακόμη: Βαρδινογιάννη - Μαρκουλάκης: "Κρυφτούλι" με τους φωτογράφους! Που τους "τσακώσαμε";

Τι ήταν λοιπόν να ρωτήσουν τον Ανδρέα Φουστάνο, να πει τη γνώμη του στο παραπάνω ζήτημα ... Όντας ένας από τους πιο γνωστούς και περιζήτητους πλαστικούς χειρουργούς της χώρας, μίλησε στην εκπομπή Happy Day και στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και τους τα είπε "έξω απ'τα δόντια"!

Δείτε ακόμη: Meghan Markle: Στο φως της δημοσιότητας οι πρώτες φωτογραφίες της εγκυμοσύνης της!

«Η καλή πλαστική δεν πρέπει να είναι αντιληπτή, ούτε από τον πλαστικό, ούτε από εμένα τον ίδιο… Αν είναι καλή η παρέμβαση, μπορεί ούτε εγώ ο ίδιος να μην το αντιληφθώ… Αυτό είναι το μυστικό της πλαστικής χειρουργικής, άλλο αν δεν το κατέχουν όλοι».

Και πρόσθεσε : «Αν έρθει μία κοπέλα μικρόσωμη, αδύνατη και σου πει “κάνε μου το μαστό μου πέντε νούμερο”. Ε, εντάξει… είναι ωραίο; Μπορεί η κοπέλα να μην το έχει συνειδητοποιήσει, εσύ γιατρός πρέπει να τη βάλεις στο σωστό δρόμο… Εγώ είμαι κάθετος σε όλα. Αν εγώ πιστεύω ότι αυτό που θα κάνω δεν είναι ωραίο, δεν το κάνω σε καμία γυναίκα».

Αξιοσημείωτο είναι, πως ο Ανδρέας Φουστάνος δεν δίστασε να αναφερθεί και στις επώνυμες κυρίες: «Οι δημοσιογράφοι νομίζετε ότι έχουν κάνει αυτές οι κυρίες, που δεν έχουν κάνει κι όχι αυτές που έχουν κάνει»!