Απόστολος Γκλέτσος: Όσα δεν γνωρίζαμε για τον γοητευτικό ηθοποιό με την επιτυχημένη πορεία στην υποκριτική!

Εσύ αυτά τα γνώριζες;

Απόστολος Γκλέτσος: Όσα δεν γνωρίζαμε για τον γοητευτικό ηθοποιό με την επιτυχημένη πορεία στην υποκριτική!

Το «Ταξίδι στην Αυστραλία», μια ταινία του 1989 όπου και πρωταγωνιστούσε, έγινε η αφορμή για να λατρέψει Απόστολος Γκλέτσος τον καλλιτεχνικό χώρο και ο καλλιτεχνικός χώρος τον Απόστολο Γκλέτσο.

Η συνέχεια υπήρξε καταιγιστική. Σίριαλ, θέατρο, κινηματογράφος και παρουσίαση. Διαβάστε παρακάτω...

Απόστολος Γκλέτσος: Όσα δεν γνωρίζαμε για τον γοητευτικό ηθοποιό

Το γοητευτικό αγόρι από τον Βόλο, όπου και αν εμφανιζόταν άφηνε το στίγμα του με αποτέλεσμα οι παραγωγοί και οι θιασάρχες της χώρας να τον αναζητούν συνεχώς. Εκείνος όμως δεν έμεινε στην όμορφη εικόνα που συνήθιζαν να προβάλλουν τα μέσα ενημέρωσης. Εβαλε βαθιά το μαχαίρι και διεκδίκησε τον τίτλο του δημάρχου Στυλίδας, όπου και αγωνίστηκε για τους κατοίκους της περιφέρειάς του.

Πάντα αιχμηρός και με άποψη, πέρασε στη συνείδηση του κόσμου ως ένας από τους πολιτικούς με αξίες και ιδανικά. Τον Δεκέμβριο του 2014 ίδρυσε το κόμμα «Τελεία», το οποίο μάλιστα στις βουλευτικές εκλογές του 2015 έλαβε ποσοστό 1,8%.

Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

ΠΗΓΗ: TV24

Απόστολος Γκλέτσος: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που πήγε με άντρα!

Καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτοψία», βρέθηκε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην πολυσυζητημένη δήλωση του στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, όταν αποκάλυψε πως έχει πάει με άντρα. Διαβάστε παρακάτω...

«Ήταν μια ιερή πατρική δήλωση, αλλά και πολιτική. Πριν από τρεις μήνες κρεμάστηκε ένα παιδί από bullying. Λόγω της θέσεως μου κι επειδή είμαι πολύ κοντά στα παιδιά, έρχονται και μου εκμυστηρεύονται πράγματα. Και πολλοί γονείς, κυρίως μανάδες. Και το θεώρησα καθήκον μου να βγω και να πω κάποια πράγματα. Γιατί τότε ήταν και η περιρρέουσα ατμόσφαιρα με τη συμβίωση. Τα πράγματα ήταν πολύ άσχημα. Θεώρησα ότι πρέπει να το κάνω και το έκανα.

Ήταν μια προσπάθεια απενοχοποίησης για όποιον το έχει βιώσει στο παρελθόν και φοβάται τις συνέπειες μια κοινωνίας να το πει. Απόλυτα αυτός ήταν ο λόγος, δεν είχα κανέναν άλλο λόγο να το πω. Δεν το έκανα για δημοσιότητα. Ήταν ακριβώς γι’ αυτόν τον λόγο.

Ο πραγματικός ηγέτης κάνει το καθήκον του. Αυτό θα το βρω μπροστά μου θετικά. Ήδη το βλέπω μπροστά μου θετικά. Όποιος πολιτικός μου αντίπαλος το χρησιμοποιήσει εναντίον μου, θα χάσει, όχι από μένα, από τον κόσμο.

Ζούσε ακόμη ο πατέρας μου όταν το είπα αυτό. Βγήκε μετά από τρεις μέρες στο καφενείο και άκουσε τα γερόντια να λένε “γιατί στο στρατό δεν το έκανες;”. Μου είπε δάκρυσε έτσι όπως το δικαιολόγησε το καφενείο. Κλινικά έχιε αποδειχτεί ότι γεννιέσαι ομοφυλόφιλος δεν γίνεσαι. Είναι καθαρά στο DNA. Αν κάποιος με πει ομοφυλόφιλο δεν με ενοχλεί καθόλου, καθόλου», είπε χαρακτηριστικά ο Απόστολος Γκλέτσος.