Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Δείτε το γκουρμέ βραδινό που απόλαυσε στις διακοπές της!

Φαίνεται πεντανόστιμο!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Δείτε το γκουρμέ βραδινό που απόλαυσε στις διακοπές της!

Διακοπές στην Κούβα και το Μαϊάμι απόλαυσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η παρουσιάστρια, διανύει μια ευτυχισμένη περίοδο στην ζωή της και αυτό φαίνεται. Διαβάστε παρακάτω...

Λάτρης των social media, βομβάρδισε τους διαδικτυακούς της φίλους με φωτογραφίες της από τα ταξίδια της. Τα μέρη που επισκέφθηκε, μαγευτικά!

Λίγο πριν επιστρέψει στην Ελλάδα, η Κωνσταντίνα επισκέφθηκε το Μαϊάμι και μας έδωσε μια μικρή γεύση από το γκουρμέ βραδινό που απόλαυσε, με μια φωτογραφία στο Instastory της.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου το γκουρμέ βραδινό που απόλαυσε στην Κούβα!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος! Το ταξίδι στην Κούβα και τα δώρα από χρυσάφι στα πόδια της....

Σπάσατε τα τηλέφωνα χτες, για να μάθετε ποιος είναι ο γοητευτικός επιχειρηματίας που φαίνεται στο βίντεο να φιλάει την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!


Να σημειώσω δε, ότι πρώτοι εμείς στο Υοuweekly.gr «κόψαμε»το εν λόγω βίντεο, όπως λέμε στην δημοσιογραφική γλώσσα, από την εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου! Διαβάστε παρακάτω....


Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι στα καλύτερά της και δεν το κρύβει! Άλλωστε, είχε αναφέρει με υπονοούμενα στο Instagram ότι στο ταξίδι της στην Κούβα δεν ήταν μόνη!


Μαζί της λοιπόν, ήταν και ο επιχειρηματίας σύντροφός της Φίλιππος Βαρβέρης, γιος του επίσης πολύ γνωστού επιχειρηματία Νίκου Βαρβέρη ή αλλιώς «Mr Interni».

Ο Φίλιππος δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης αφού διαθέτει εστιατόριο στην Μύκονο αλλά είναι και ιδιοκτήτης μαγαζιών επίπλου.

undefined

Ο Νίκος Βαρβέρης

Μάλιστα το τελευταίο διάστημα οι επιχειρηματικές δραστηριότητες της οικογένειας φαίνεται να έχουν επεκταθεί αφού πλέον η παραλία της Φτελιάς στο νησί του ανέμου έχει περάσει στα χέρια τους.


Ο Φίλιππος, λένε οι καλά γνωρίζοντες μοιάζει πολύ με τον πατέρα του, αφού ο «Mr Interni» Νίκος Βαρβέρης, απασχολούσε συχνά τις κοσμικές στήλες με τις εκεί διασκεδάσεις του, ενώ είχε την φήμη πως γνώριζε όσο κανείς τα «hot», όπως συνηθιζόταν να περιγράφονται κέντρα διασκέδασης.


Όταν ο Βαρβέρης έκανε χαμό στα πρώτα τραπέζια πίστα


Την καλή ζωή του πατέρα, αναφέρουν σχετικά δημοσιεύματα, ακολουθούσαν και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, όπως έκαναν άλλωστε και στις επιχειρήσεις. Όλα αυτά μέχρι και το 2012 μιας και μετά η οικογένεια κράτησε χαμηλό προφίλ, όπως και όλοι οι ευκατάστατοι επέλεξαν, αφήνοντας την έντονη κοσμική και νυχτερινή δράση στο παρελθόν. Ήταν καλοκαίρι του 2012, λοιπόν, όταν οι τουρκικές εφημερίδες γέμιζαν δημοσιεύματα για ένα πάρτι του Σάκη Ρουβά στην -που άλλου;- Μύκονο.

Η τουρκική Milliyet είχε δημιουργήσει το θέμα των ημέρων στην γειτονική χώρα, δημοσιεύοντας ένα επικριτικό, ειρωνικό και αρκετά καυστικό άρθρο για τα έργα και τις νύχτες των Ελλήνων κοσμικών, περιγράφοντας τον αστακοπόλεμο, το μπάνιο με τις τρίλιτρες βότκες και τη καταβολή 4.000 ευρώ για την κατοχύρωση ενός καναπέ στη συναυλία του Σάκη Ρουβά.

undefined

Ο Φίλιππος Βαρβέρης
Πρώτο καναπέ πίστα είχε ο νεαρός και εξίσου με τον μπαμπά γλεντζές και ευειδής Φίλιππος Βαρβέρης, μαζί του στις επιχειρήσεις, αλλά και πολύ επιτυχημένος ο ίδιος, με το μπουτίκ ξενοδοχείο στο Κεφαλάρι «21», που έχει μαζί με τον Κωνσταντίνο Έλληνα. Λέγεται πως και ο λογαριασμός του, εκείνο το καλοκαιρινό βράδυ όπου η «χρυσή νεολαία» της χώρας ξέδινε λίγο πιο έντονα, ήταν εξίσου πρώτος με τον καναπέ του.

Ο νεαρός Βαρβέρης απασχολούσε για μεγάλο διάστημα τις κοσμικές στήλες για τις φημολογούμενες σχέσεις του με εντυπωσιακές καλλονές, τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του στο πεδίο της γαστρονομίας αλλά και για τα γλέντια του όπου τραγουδούσε ο Σάκης Ρουβάς. Τον τελευταίο είχε επιλέξει μάλιστα και σε ένα πάρτι για τον έρωτα, στο Αθηνών Αρένα, όπου ο διάσημος τραγουδιστής αφιέρωνε τη βραδιά στις 13 Φεβρουάριου του 2011 στον Άγιο Βαλεντίνο, αλλά η παρέα του Φίλιππου Βαρβέρη είχε μπλέξει σε μια φασαρία με τεχνικούς του Αλτερ, που είχε τότε συζητηθεί πολύ και είχε ενοχλήσει τον αισθαντικό Σάκη, παρ ότι συμβαίνουν τις νύχτες και σίγουρα θα είναι μαθημένος…


Η γνωριμία με την Σπυροπούλου


Από το 2012 και μετά, η οικογένεια δεν ξανααπασχόλησε με σκάνδαλα και ερωτικές περιπέτειες, παρά μόνο με τις πολύ σωστές επιχειρηματικές κινήσεις της! Όλα αυτά, μέχρι χτες, αφού όπως και να έχει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι ένα πρόσωπο που αγαπάμε πολύ! Άλλοι αγαπούν να την μισούν, άλλοι την θεωρούν παρεξηγημένη, όμως όπως και να το κάνουμε, η Queen Dina πουλάει! Έψαξα, λοιπόν, και στο Vanda's μου σας έχω όλο το ρεπορτάζ! Ο Φίλιππος με την Κωνσταντίνα γνωρίστηκαν μέσω κοινής παρέας! Η παρουσιάστρια, εντυπωσίασε πολύ τον επιχειρηματία ο οποίος την πολιορκούσε αρκετό καιρό μέχρι να του πει το ναι και να βγει μαζί του για δείπνο!

Από εκείνη την βραδιά το ζευγάρι είναι αχώριστο και ο Φίλιππος δηλώνει τρελά ερωτευμένος με την Κωνσταντίνα! Τόσο ερωτευμένος μάλιστα, που της έκανε δώρο έκπληξη ένα ταξίδι στην Κούβα...


Οι χλιδάτες διακοπές και η ευτυχία που δεν κρύβεται

Ήταν μόλις πριν 2-3 μέρες, όταν η Κωνσταντίνα γέμισε το Ιnstagram της με φωτογραφίες από την Κούβα! Χλιδάτα ξενοδοχεία, βόλτες, πούρα και καλοπέραση για τα μάτια της και μόνο, από τον Φίλιππο Πηγές μάλιστα κοντά στο ζευγάρι αναφέρουν πως αυτή η σχέση είναι ήδη τόσο δυνατή που μπορεί να οδηγηθεί και σε γάμο! Αν θέλετε την γνώμη μου, είναι νωρίς ακόμα για τέτοιες εικασίες, ωστόσο όπως όλοι ξέρουμε, η ζωή είναι γεμάτη ανατροπές.... Είδομεν λοιπόν!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οι χλιδάτες διακοπές της παρουσιάστριας στην Κούβα!

Τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκανε διακοπές στον πιο χλιδάτο προορισμό που μπορείτε να φανταστείτε!

Η παρουσιάστρια, προτίμησε να πάει στο εξωτερικό και μάλιστα σε μια χώρα που φημίζεται για το lifestyle της!

Η παρουσιάστρια ταξίδεψε στην Κούβα κι απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές μετά και την ολοκλήρωση του My Style Rocks.

Λίγο πριν επιστρέψει ξανά στις τηλεοπτικές μας οθόνες, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απολαμβάνει κάνει βόλτες με τα κλασσικά vintage αμάξια που οδηγούν κάτοικοι και τουρίστες στην Αβάνα και δεν σταματάει να κάνει αναρτήσεις στα social media! Δείτε τις:

spiropoulou-diakopes-kouvaspiropoulou-diakopes-kouva1spiropoulou-diakopes-kouva2spiropoulou-diakopes-kouva3