Φαίη Σκορδά: Η εντυπωσιακή εμφάνιση σε δημόσια έξοδο! Ποιοι πόζαραν στο πλευρό της;

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Φαίη Σκορδά: Η εντυπωσιακή εμφάνιση σε δημόσια έξοδο! Ποιοι πόζαραν στο πλευρό της;

Μπορεί η Φαίη Σκορδά να μην πραγματοποιεί συχνές δημόσιες εμφανίσεις, ωστόσο, όταν την "τσακώνει" ο φακός είναι κάθε φορά εντυπωσιακή.

Πρόσφατα η παρουσιάστρια έδωσε το παρών στην εκδήλωση που έγινε από την Kasidis Meatland” & την Φάρμα Ελασσόνας που στηρίζουν το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α "Ορίζοντες". Διαβάστε παρακάτω...

Η Φαίη Σκορδά, έδωσε το παρών ανάμεσα σε πολλά διάσημα ονόματα της ελληνικής showbiz. Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr βρέθηκε στην εκδήλωση και απαθανάτισε τα όσα έγιναν.

Φαίη Σκορδά δημόσια εμφάνιση

Η παρουσιάστρια του ANT1 πόζαρε στους φωτογράφους πιο λαμπερή από ποτέ, ενώ μαγνήτισε τα βλέμματα με την στιλιστική της επιλογή.

Φαίη Σκορδά δημόσια εμφάνιση

Φαίη Σκορδά δημόσια εμφάνιση

Φαίη Σκορδά: Το νέο βήμα στην προσωπική της ζωή και ο μεγάλος έρωτας που δεν είπε στον Γεωργαντά!

Ο σύντροφος της και ο νέος έρωτας με τον Γιώργο Λιάγκα! Πόσο αργεί;

Τα τελευταία χρόνια η Φαίη Σκορδά είναι γεγονός ότι έχει κάνει άλματα στην καριέρα της και είναι πλέον μια από τις παρουσιάστριες πρώτης γραμμής! Διαβάστε παρακάτω...


Το Πρωινό του ΑΝΤ1 σαρώνει σε τηλεθέαση και η ίδια είναι η μεγάλη βασίλισσα του καναλιού!


Εξάλλου, δεν είναι λίγες οι φορές που τα Μέσα την έχουν συγκρίνει με την Ελένη Μενεγάκη και έχουν τονίσει ότι η Φαίη είναι η νέα «Ελένη»! Εξάλλου, οι ομοιότητές τους είναι αρκετές: Νέες, ωραίες, επιτυχημένες, μαμάδες και... χωρισμένες! Και εδώ ακριβώς, από την άλλη, έγκεινται η μεγάλη διαφορά που έχει η Φαίη με την Ελένη!
Η Φαίη Σκορδά, δεν πούλησε ποτέ τα προσωπικά της, ούτε και το διαζύγιο με τον Γιώργο Λιάγκα!

Επίσης η ίδια, δεν προχώρησε στα προσωπικά της και δεν έχει βγει ούτε μια φωτογραφία της με κάποιον σύντροφο ή με κάποιον άντρα που να της τον χρεώνουν σαν σχέση! Επιπλέον, η Φαίη Σκορδά δεν έδωσε σχεδόν καμία συνέντευξη σχετικά με τον γάμο ή το διαζύγιό της!

Η παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά  Αποθήκευση
Ωστόσο, το βράδυ της Παρασκευής 15 Μαρτίου έκανε μία εξαίρεση και αρκετά χρόνια μετά την τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «After Dark» που παρουσιάζει ο Θέμης Γεωργαντάς.
Οι δυο τους μίλησαν για πολλά και ενδιαφέροντα θέματα, αλλά και την προσωπική της ζωή.

«Αγαπάω πολύ τα παιδιά και μακάρι να είχα κάνει τρία, τέσσερα και πέντε παιδιά. Ούτε ποτέ φανταζόμουν ότι θα χώριζα» είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά ενώ σε ερώτηση του Θέμη Γεωργαντά αν σκέφτεται να κάνει δεύτερο γάμο και να αποκτήσει τρίτο παιδί, εκείνη απάντησε: «Για μένα τώρα είναι ο Γιάννης και ο Δημήτρης. Και είναι τα πάντα! Σαν σκέψη, πάντως, δεν υπάρχει κάτι… Δεν λέω ότι δεν είμαι γυναίκα ή μου αρέσει να είμαι μόνη μου. Απλώς είναι πάνω από όλα τα παιδιά. Πάνω και από τη δουλειά». Η Φαίη μάλιστα, με το χιούμορ που την χαρακτηρίζει, αποκάλυψε και την μεγαλύτερη κατινιά που έχει κάνει σε σχέση! Δείτε το σχετικό βίντεο:


Τι δεν είπε όμως η Φαίη Σκορδά στον Θέμη Γεωργαντά; Εδώ είναι η αποκάλυψη και εδώ είναι και η αποκλειστική πληροφορία του Vanda's blog στο Υοuweekly.gr! Αυτό λοιπόν που η Φαίη δεν είπε στον Θέμη Γεωργαντά είναι ότι τώρα, περισσότερο από ποτέ, έχει ανάγκη έναν έρωτα! Έναν σύντροφο, έναν άντρα που θα σταθεί στο πλευρό της και θα την κάνει να νιώσει ασφαλής και ήρεμη...

Άλλωστε εγώ στο Youweekly.gr και στο Vanda's σας έχω γράψει πρόσφατα ότι και το κοντινό περιβάλλον της Φαίης της έχει χτυπήσει το κουδούνι για την προσωπική της ζωή από τον Σεπτέμβριο!

Φαίη Σκορδά: Ο μεγάλος φόβος και ο άγνωστος Γολγοθάς της! Τι μας κρύβει για την προσωπική της ζωή;

Με διπλό ρεπορτάζ επιστρέφω σήμερα η Vanda για τη Φαίη Σκορδά!


Αφού σας έγραψα τους λόγους που θα πατώσει (Δείτε εδώ) θα πιάσω διπλό θέμα με προσωπικά και επαγγελματικά!


Η Φαίη φέτος τραβάει μεγάλο ζόρι! Η παρουσιάστρια είναι γάτα και ξέρει και εκείνη ότι η χρονιά θα είναι δύσκολη και η πρωινή ζώνη θα γίνει αρένα! Μπορεί να γέμισε μπαταρίες το καλοκαίρι αλλά η μάχη τώρα ξεκινάει και η Φάιη φοβάται πολύ!


Τι φοβάται; Είναι απλό! Όπως όλοι μας, η λαμπερή Φαίη φοβάται την αποτυχία! Με τα προσωπικά της να μπάζουν εδώ και χρόνια, η Φαίη Σκορδά έριξε όλο το βάρος στα επαγγελματικά! Τα επαγγελματικά της πήγαιναν πρίμα αλλά τίποτα και κανείς δεν είναι δεδομένο, λογικό οπότε η ίδια να φοβάται και μάλιστα πολύ! Ωστόσο ο χρόνος έχει δείξει ότι πέρα από την πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση, η Φαίη διαθέτει και μυαλό και μπορεί (με ζόρι) να τα καταφέρει αν κινηθεί σωστά!

Η παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά


Και πάμε τώρα στο άλλο κομμάτι... Εκείνο της προσωπικής της ζωής. Η Φαίη Σκορδά περνάει ατελείωτες ώρες μοναξιάς, τις οποίες μέχρι πρόσφατα βάφτιζε ώρες ηρεμίας και περισυλλογής. Στην ανάγκη και οι θεοί πείθονται. Η εργασιοθεραπεία τα δύο τελευταία χρόνια τής έκανε καλό όσον αφορά στα οικονομικά της, όμως προκάλεσε αγιάτρευτες πληγές στην ψυχή της.

Η Φαίη, από την εποχή που χώρισε με τον Γιώργο Λιάγκα, είναι μόνη. Οι πληροφορίες λένε ότι δεν έχει τολμήσει καν να βγει για ένα απλό ραντεβού με οποιονδήποτε άντρα, ακόμα και με συνεργάτη της, για να μην παρεξηγηθεί. Όλα αυτά που κατά καιρούς έχουν ακουστεί και γραφτεί για δήθεν φλερτ με διάφορους είναι αποκυήματα της φαντασίας δημοσιογράφων-σεναριογράφων. Η Φαίη είναι εντελώς μόνη και αυτό έχει αρχίσει να την ενοχλεί. Όπως σας το γράφουμε. Έχει αρχίσει να ζηλεύει άλλα ζευγάρια που έχουν χρόνο μαζί. Από το στενό της περιβάλλον υποστηρίζουν ότι η πανέμορφη παρουσιάστρια όλα αυτά τα σκέφτεται σοβαρά και είναι πλέον έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα και να ξαναφτιάξει τη ζωή της.

Έχει ξεπεράσει πλέον το στραπάτσο του χωρισμού και έχει αποφασίσει ότι πρέπει να ξαναμπεί στο παιχνίδι της ζωής. Πολύ πιθανόν φέτος να τη δούμε με έναν σύντροφο στο πλάι της και κρατήστε το στο μυαλό σας ότι το διαβάσατε πρώτοι εδώ στο Vanda's και το Youweekly.gr!