Τόμας Πρωτόπαπας: Η συγκινητική εξομολόγηση για τον θάνατο του - «Ήμουν ο πρώτος που...»!

Τα συγκινητικά λόγια για τον θάνατο του ηθοποιού που έφυγε τόσο άδικα από την ζωή!

Τόμας Πρωτόπαπας: Η συγκινητική εξομολόγηση για τον θάνατο του - «Ήμουν ο πρώτος που...»!

Μια συγκινητικά εξομολόγηση για τον θάνατο του Τόμας Πρωτόπαπα έκανε φίλος και πρώην συνεργάτης του από την σειρά «Βασιλειάδες».

Ο ηθοποιός έφυγε από την ζωή το 2013 τόσο άδικα. Διαβάστε παρακάτω...

Στο Page 2 της Νέας Σελίδας και τον Γιάννη Πουλόπουλο έδωσε συνέντευξη ο Μάνος Ιωάννου.

Πολλοί ηθοποιοί που έπαιζαν στους «Βασιλιάδες» δεν πληρώθηκαν.

Εγώ πληρώθηκα. Όταν άρχισαν τα προβλήματα με την εταιρία παραγωγής κάποιοι ηθοποιοί ενεργήσαμε από μόνοι μας και κάποιοι απευθύνθηκαν στον δικηγόρο του ΣΕΗ. Εγώ που κινήθηκα μόνος μου πληρώθηκα.

Σε αυτή τη σειρά είχες πολλές σκηνές με τον Τόμας Πρωτόπαπα που χάθηκε πρόωρα.

Με τον Τόμας ήμασταν πολύ φίλοι. Πρέπει να ήμουν ο πρώτος άνθρωπος που έμαθε ότι σκοτώθηκε, γιατί με είχε πάρει ο σκηνοθέτης Πιέρρος Ανδρικάκος να με ρωτήσει αν είχαμε βγει μαζί, γιατί είχε καθυστερήσει να πάει στο γύρισμα. Λίγο μετά μου τηλεφώνησε μία φίλη και με ρωτάει με αγωνία: «Είσαι καλά;». «Ναι. Είμαι στη Γλυφάδα και τρώω» της απαντάω. Και μου εξηγεί ότι είχε ακούσει ότι ένας ηθοποιός από τους «Βασιλιάδες», που είχε ένα αυτοκίνητο σαν και το δικό μου, είχε τρακάρει άσχημα και είχε ανησυχήσει. Με τον Τόμας είχαμε το ίδιο αυτοκίνητο, οπότε αμέσως πήγε το μυαλό μου σε αυτόν. Δεν μπορούσα βέβαια να φανταστώ πόσο σοβαρό ήταν.

Τον πήγαν στο νοσοκομείο, αλλά δυστυχώς μερικές μέρες μετά κατέληξε. Ο Τόμας ήταν ένα πολύ αγαθό παιδί. Επειδή λόγω της καταγωγής της μητέρας του είχε μεγαλώσει στο Λονδίνο δεν είχε αυτή την πονηριά που έχουν πολλοί Έλληνες. Γνωριστήκαμε στα κάστινγκ για τους «Βασιλιάδες», ανάμεσα σε 6000 άτομα και όταν πια μας επέλεξαν κι αρχίσαμε να κάνουμε παρέα μου έλεγε: «Τον δικό μου ρόλο εσύ έπρεπε να τον πάρεις κι εγώ να κάνω τον δικό σου». Και είχε δίκιο, γιατί εγώ υποδυόμουν το καλό παιδί κι εκείνος τον άτακτο.