"Εφιάλτης" για τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ! Τι συμβαίνει με την κόρη του;

Τι συμβαίνει;

Μπορεί να ζει μια ζωή γεμάτη προνόμια και να τακτοποιούν άλλοι για αυτόν τις περισσότερες υποχρεώσεις του, όταν όμως έρχεται η στιγμή να ασχοληθεί με τα παιδιά του, φαίνεται πως ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, αφιερώνει χρόνο.

Ωστόσο, κάτι απ’ όλα όσα έχει να κάνει σαν γονιός, τον δυσκολεύει ιδιαίτερα και του έχει γίνει «εφιάλτης». Κι αυτό δεν έχει σχέση με το να αλλάζει βρώμικες πάνες ή με το να πρέπει να ηρεμήσει ένα μωρό που ουρλιάζει μέσα στη νύχτα, όπως θα σκέφτονταν πολλοί. Διαβάστε παρακάτω...

'Εφιάλτης' για τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ

Αυτό που τον... βασανίζει, αφορά την τρίχρονη κόρη του, πριγκίπισσα Σάρλοτ και συγκεκριμένα τα... μαλλιά της.

Σε ένα πρόσφατο ταξίδι του στο Blackpool νωρίτερα αυτόν τον μήνα, ο Γουίλιαμ συζητούσε με έναν άλλο πατέρα, ο οποίος παραδέχθηκε ότι δυσκολεύεται στο να μάθει πώς να φτιάχνει τα μαλλιά της κόρης του.

Αμέσως μόλις το άκουσε, ο δούκας του Κέιμπριτζ ταυτίστηκε μαζί του και του είπε: «Μη δοκιμάσεις ποτέ να κάνεις αλογοουρά! Είναι εφιάλτης!».

'Εφιάλτης' για τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ

Αμέσως μετά, η Κέιτ Μίντλετον στράφηκε στο σύζυγό της και ακούστηκε να τον ρωτάει: «Έχεις δοκιμάσει να κάνεις πλεξίδα; Είναι πολύ δύσκολο».

Τότε, ο Γουίλιαμ αυτοσαρκάστηκε και της απάντησε: «Μπορώ να κάνω μια κοτσίδα, αλλά μέχρι εκεί, καθώς δεν έχω αρκετά μαλλιά για να εξασκηθώ!».

Πηγή: iefimerida.gr

Χωρισμός βόμβα για την Μέγκαν Μαρκλ! Συναγερμός στο παλάτι!

Με ένα νέο βιβλίο για την Μέγκαν Μαρκλ, ο Άντριου Μόρτον, βιογράφος της πριγκίπισσας Νταϊάνα, αποκαλύπτει άγνωστες μέχρι σήμερα λεπτομέρειες για το παρελθόν της και προκαλεί ταραχές στο παλάτι!

Φιλοδοξεί να γίνει η «δεύτερη» πριγκίπισσα Νταϊάνα και έχει επηρεαστεί πολύ από τον θάνατο της μητέρας του πρίγκιπα Χάρι, χώρισε τον πρώτο της σύζυγο με μια επιστολή μέσα στην οποία του έστειλε τις βέρες τους, εγκατέλειψε την συζυγική κατοικία στο Χόλιγουντ και μετακόμισε στο Τορόντο. Διαβάστε παρακάτω....


Αυτές είναι μόνο κάποιες από τις αποκαλύψεις που κάνει για τη μέλλουσα σύζυγο του πρίγκιπα Χάρι, ο Άντριου Μόρτον, βιογράφος της πριγκίπισσας Νταϊάνας, στο νέο του βιβλίο με τίτλο: «Meghan: A Hollywood Princess» (Μέγκαν: Μια πριγκίπισσα του Χόλιγουντ).

Σύμφωνα με το βιβλίο του Μόρτον, που βασίζεται σε μαρτυρίες φίλων της Αμερικανίδας ηθοποιού, η πρωταγωνίστρια του νομικού δράματος Suits είναι μια φιλόδοξη γυναίκα που είχε στόχο την κοινωνική της αναρρίχηση και ο πρώην σύζυγός της, παραγωγός Τρέβορ Ένγκελσον, πέντε χρόνια μετά τον χωρισμό τους είναι ακόμα θυμωμένος με τον τρόπο που τον εγκατέλειψε η μέλλουσα Δούκισσα του Σάσεξ.

Η Μέγκαν, μια γυναίκα λεπτολόγος, που θέλει να έχει τον έλεγχο, άρχισε να βαριέται τον Ένγκελσον αλλά και πολλούς από τους παλιούς της φίλους όταν πήρε πρωταγωνιστικό ρόλο στο σίριαλ Suits, υποδυόμενη την βοηθό δικηγόρου Ρέιτσελ Ζέιν, όπως αναφέρει ο Μόρτον. Αν και ο Ένγκελσον είχε βρει για εκείνη ένα ρόλο το 2009, όταν ακόμα ήταν η κοπέλα του,στην ταινία Remember Me, εκείνη, σύμφωνα με ένα φίλο της, όταν άρχισε να παίζει στο νομικό δράμα Suits, έβλεπε πλέον τον κινηματογραφικό παραγωγό «σαν ένα σκουπίδι που είχε κολλήσει κάτω από το παπούτσι της».

Η Αμερικανίδα ηθοποιός ήταν γοητευμένη με την πριγκίπισσα Νταϊάνα και όπως αναφέρει ο Μόρτον, όταν εκείνη πέθανε το 1997, η Μέγκαν μαζί με τις φίλες της έκλαψαν, καθώς παρακολουθούσαν την κηδεία από την τηλεόραση.

Η σύντροφος του πρίγκιπα Χάρι, που θα ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας με τον εγγονό της βασίλισσας Ελισάβετ στις 19 Μαΐου, είχε στο παρελθόν εκφραστεί αρνητικά για τον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ. Οι δυο τους είχαν συναντηθεί στο πλατό της εκπομπής Deal or No Deal, όπου η Μέγκαν ήταν ένα από τα κορίτσια με τις βαλίτσες. Τότε, η Μέγκαν είχε χαρακτηρίσει τον σημερινό πρόεδρο των ΗΠΑ «τρομακτικό» ενώ εκείνος είχε μοιράσει στα κορίτσια του τηλεπαιχνιδιού την κάρτα του για να επισκεφθούν ένα από τα γήπεδα του γκολφ που έχει στην ιδιοκτησία του.