Φωτεινή Αθερίδου: To εντυπωσιακό δώρο που δέχτηκε για την εγκυμοσύνη της!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η κόρη του Θοδωρή Αθερίδη!

Φωτεινή Αθερίδου: To εντυπωσιακό δώρο που δέχτηκε για την εγκυμοσύνη της!

Ευτυχισμένες στιγμές ζει η κόρη του Θοδωρή Αθερίδη!

H Φωτεινή Αθερίδου διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, ενώ χθες έγινε γνωστή η είδηση πως περιμένει το πρώτο της παιδάκι. Διαβάστε παρακάτω...

Μπορεί, ακόμη να μην έχει κάνει κάποια δημόσια δήλωση, ούτε η ίδια αλλά ούτε και ο Θοδωρής Αθερίδης, ωστόσο όπως βλέπουμε από το Instagram της είναι πολύ ευτυχισμένη με το χαρμόσυνο γεγονός.

Μάλιστα, με μια φωτογραφία που δημοσίευσε μας έδειξε το εντυπωσιακό δώρο που έλαβε μετά την είδηση της εγκυμοσύνης της.

Φωτεινή Αθερίδου έγκυος

Φωτεινή Αθερίδου: Η πρώτη ανάρτηση μετά την είδηση της εγκυμοσύνης!

Σαν "βόμβα" έσκασε η είδηση ότι η κόρη του Θοδωρή Αθερίδη είναι έγκυος.

Η Φωτεινή Αθερίδου περιμένει το πρώτο της παιδάκι με τον σύντροφο της και επίσης, ηθοποιό, Κώστα Μαγκλάρα! Διαβάστε παρακάτω...

Μετά την είδηση πως διανύει ήδη τον 3ο μήνα της εγκυμοσύνης της, η Φωτεινή Αθερίδου έκανε την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα δημοσίευσε ένα βίντεο από το σαλόνι του σπιτιού της.

Αποκλειστικό! Θοδωρής Αθερίδης - Σμαράγδα Καρύδη: Το μωρό που έρχεται και τους αλλάζει την ζωή!

Τα πιο ευχάριστα νέα έφτασαν στην πόρτα του Θοδωρή Αθερίδη και της Σμαράγδας Καρύδη!

Ένα μωρό έρχεται να τους αλλάξει την ζωή ολοκληρωτικά και το Youweekly.gr και το Vanda's blog σας αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες με ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ! Διαβάστε παρακάτω...

Η κόρη του Θοδωρή Αθερίδη που έγινε κυρίως γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στην αγαπημένη σειρά "Μην αρχίζεις την Μουρμούρα" είναι έγκυος και ο Θεοδωρίδης με την Σμαράγδα θα γίνουν παππούδες!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ! Το μωρό που έρχεται και αλλάζει την ζωή του Θοδωρή Αθερίδη

Τι πιο ευχάριστο νέο από αυτό;

Η Φωτεινή Αθερίδη, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's διανύει ήδη τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον ηθοποιό, Κώστα Μαγκλάρα!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ! Το μωρό που έρχεται και αλλάζει την ζωή του Θοδωρή Αθερίδη

Μπορεί οι δυο τους να γνωρίζονται αρκετά χρόνια, όμως η σχέση τους μετρά μόνο λίγους μήνες! Ο έρωτάς τους όμως φαίνεται πως είναι τόσο μεγάλος που το μόνο που τους έλειπε ήταν ένα μωράκι για να ολοκληρώσει αυτή τους την ευτυχία!

Ο Αθερίδης, όταν έμαθε τα ευχάριστα νέα, έπαθε ένα μεγάλο σοκ καθώς έχει τεράστια αδυναμία στην μοναχοκόρη του και η ιδέα του να γίνει παππούς είναι κάτι που του αρέσει πάρα πολύ!

Η πιο σκληρή κριτική για την "Μουρμούρα" και την κόρη του Αθερίδη: "Προκαλεί εκνευρισμό στο κοινό!"

Την πιο σκληρή κριτική για την σειρά "Μην αρχίζεις την Μουρμούρα" και τους Φωτεινή Αθερίδη και Κωνσταντίνο Πλεμμένος, έγραψε η γνωστή τηλεκριτικός, για το ταλέντο των δύο ηθοποιών. Δείτε αναλυτικά την κρητική παρακάτω:

«Ουσιαστικά το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» είναι η σειρά που έβαλε και πάλι στο παιχνίδι τον Alpha πριν από τέσσερα χρόνια. Το βασικό χαρακτηριστικό της επιτυχίας της και της μεγάλης απήχησής της στο κοινό ήταν το γεγονός πως οι χαρακτήρες της συνιστούσαν σημείο αναφοράς και ταύτισης με μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας. Αυτό μεταφράζεται ως επιτυχημένο σενάριο. Ενα σενάριο που «ευτύχησε» καθώς η διανομή το δικαίωσε: Αντώνης Αντωνίου, Ελένη Κοκκίδου, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Πάνος Βλάχος και Ιωάννα Τριανταφυλλίδη ήταν η ομάδα που απογείωσε τα συστατικά της σειράς με αποτέλεσμα η «Μουρμούρα» να γίνει talk of the town. Στην πορεία όλα αυτά τα χρόνια έγιναν λάθη. Το κανάλι την εξάντλησε με υπερβολική προβολή, το σενάριο σε κάποια σημεία έκανε κοιλιά και το νεαρότερο ζευγάρι δυστυχώς αποχώρησε. Σε αυτό το σημείο άρχισαν και τα σοβαρότερα προβλήματα. Ηδη η περσινή απόπειρα να αντικατασταθούν από το δίδυμο Γιάννης Τσιμιτσέλης - Δανάη Επιθυμιάδη κρίθηκε αποτυχημένη με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν κι άλλες αλλαγές.

Φτάνοντας στο σήμερα, η σειρά συνεχίζει να είναι ευχάριστη και πολύ καλή. Ειδικά τα δύο παλιότερα ζευγάρια Βούλα - Μηνάς και Ηλίας - Μαρίνα όταν οι σεναριογράφοι έχουν κέφι είναι ξεκαρδιστικοί. Με μια μικρή ένσταση στην υπερβολή που έχει ξεχειλώσει σε μεγάλο βαθμό τον χαρακτήρα της «Μαρίνας». Υπερβολή που ενίοτε καταντά επιστημονική φαντασία, την οποία ευτυχώς μετριάζει ο γήινος και υπέροχος Βλ. Κυριακίδης. Εξαιρετικοί, απολαυστικοί και σπουδαίοι θεατρίνοι οι Κοκκίδου - Αντωνίου ακόμη και σενάριο να μην έχουν γεμίζουν την οθόνη. Πληθωρικό ταλέντο, άρτια εκφραστικότητα, φυσικότητα και αυτοσαρκασμός συνθέτουν την πιο γοητευτική εικόνα ζευγαριού της σειράς.

Εφέτος εντάχθηκαν δύο νέα ζευγάρια. Οι Γιώργος Χρυσοστόμου και Νάντια Κοντογεώργη οι οποίοι υποδύονται δύο νέους γονείς που ούτε λίγο ούτε πολύ βιώνουν όλη την αμηχανία που επικρατεί σε ένα μεσοαστικό ελληνικό σπίτι με τον ερχομό ενός μωρού. Πολύ καλοί ηθοποιοί, τους οποίους όμως δεν βοηθά μέχρι στιγμής και τόσο το σενάριο. Οσο περνάει ο καιρός πιάνουν ρυθμό και γίνονται όλο και καλύτεροι.

Και φτάνουμε στο ζευγάρι Φωτεινή Αθερίδη και Κωνσταντίνος Πλεμμένος. Εδώ δεν λειτουργεί σχεδόν τίποτα. Αρχικά το σενάριο δεν αφορά φοιτητές και νέους που κατοικούν στη Γη, κινούνται ανάμεσά μας και θυμίζουν κάτι από εμάς αλλά κάτι άλλο, κάτι ξένο. Σε ό,τι αφορά τη νεαρή ηθοποιό η ερμηνεία είναι προβληματική με σημεία μανιέρας που προκαλεί εκνευρισμό στον θεατή. Ο Κ. Πλεμμένος ώρες ώρες γίνεται τρομακτικός και σχεδόν δείχνει να αντιμετωπίζει κάποια σοβαρά προβλήματα, τα οποία ωστόσο δεν δηλώνονται στο σενάριο, με αποτέλεσμα πολλές φορές να παρακολουθείς με απορία τα όσα γίνονται. Τράβηγμα των φωνηέντων, των καταλήξεων των φράσεων και κουραστικό σύρσιμο στο πλατό κι από τους δύο. Μόνιμη τριβή, απουσία ηρεμίας και τρυφερότητας ανάμεσα σε δύο παιδιά που αντί να κολυμπούν στον έρωτα και στον ενθουσιασμό βυθίζονται σε αλλοπρόσαλλα βαρετά τηλεοπτικά νούμερα. Δυστυχώς επιβάλλεται αλλαγή πλεύσης...», γράφει η τηλεκριτικός στη στήλη της στο Βήμα.

Οι ευχές του Νίκου Μουτσινά στην Φωτεινή Αθερίδου για την εγκυμοσύνη της!