Κούλλης Νικολάου: Δείτε την κούκλα σύζυγό του πρωταγωνιστή του Τατουάζ!

Είναι κούκλα!

Κούλλης Νικολάου: Δείτε την κούκλα σύζυγό του πρωταγωνιστή του Τατουάζ!

Δείτε για πρώτη φορά την κούκλα σύζυγό του Κούλλη Νικολάου του πρωταγωνιστή της σειράς «Τατουάζ».

Τον ηθοποιό τον γνωρίσαμε μέσα από την επιτυχημένη σειρά «Μπρούσκο», ενώ τον τελευταίο χρόνο συμμετέχει στην σειρά του Alpha. Διαβάστε παρακάτω...

Ο Κούλλης Νικολάου, μπορεί να έχει ένα αυξημένο επαγγελματικό πρόγραμμα, ωστόσο πάντα βρίσκει χρόνο για την σύζυγό του!

Ο ηθοποιός είναι λάτρης των social media και σήμερα πόζαρε με την γυναίκα του μέσα από το γυμναστήριο την ώρα που έκαναν τις ασκήσεις τους. Ο ίδιος κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο μοιράζεται στιγμές με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram.

Τι θα δούμε σήμερα στο Τατουάζ;

Τατουάζ: Ο Νικόλας στριμώχνει την Πιλάρ με σκοπό να πάρει τις πληροφορίες που θέλει!

Στην εντατική αγαπημένος ηθοποιός του Τατουάζ! Έσκασε τώρα...

Δύσκολες ώρες περνάει ο ηθοποιός του Τατουάζ, ο οποίος νοσηλεύεται στην εντατική μετά από εγκεφαλικό! Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε στον λογαριασμό, τον οποίο χειρίζεται φιλικό του πρόσωπο στο Facebook, ο ίδιος βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική έχοντας πάθει εγκεφαλικό. Διαβάστε παρακάτω...

«Θα ήθελα να ενημερώσω όλους τους γνωστούς και φίλους του Στέλιου, πως ο Στέλιος περνά δύσκολες ώρες. Δεν μπορεί να απαντήσει στα μηνύματα και κλήσεις σας. Θα σας ενημερώσουμε όταν έχουμε νέα του», ήταν το μήνυμα που δημοσιεύτηκε στο προφίλ του Στέλιου Γεωργιάδη!

Πριν από λίγες μέρες, ο ηθοποιός περνούσε και πάλι δύσκολες ώρες, καθώς μια ξαφνική μόλυνση σε παλιά του εγχείρηση είχε ως αποτέλεσμα να μπει δυο φορές στο χειρουργείο.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο Στέλιος Γεωργιάδης έχει πάρει μέρος σε διάφορες σειρές της Κύπρου, ενώ συμμετείχε και στο Τατουάζ. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα αγαπητό άνθρωπο που εργάζεται και ως κομμωτής και ο οποίος έχει άριστες σχέσεις με όλους και όλοι έχουν να πουν ένα καλό λόγο, όπως αναφέρει το ilovestyle. Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις:

Στην εντατική αγαπημένος ηθοποιός του ΤατουάζΣτην εντατική αγαπημένος ηθοποιός του Τατουάζ

Δείτε περισσότερα νέα για τους Έλληνες star!