Αποκάλυψη: Πρώην παίκτρια του Survivor παραδέχτηκε on camera πως είναι έγκυος... (Βίντεο)

Δεν το περιμέναμε με τίποτα!

Αποκάλυψη: Πρώην παίκτρια του Survivor παραδέχτηκε on camera πως είναι έγκυος... (Βίντεο)

Πριν λίγες μέρες έγινε γνωστή η είδηση πως η πρώην παίκτρια του Survivor, είναι έγκυος!

Η κάμερα της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα», συνάντησε την Φελίσια Λαπάτη η οποία αποκάλυψε πως το ευχαριστήριο μήνυμα που έστειλε λίγες μέρες πριν στους ακόλουθούς της, δεν αφορούσε την εγκυμοσύνη αλλά τα γενέθλιά της. Διαβάστε παρακάτω...

Η πρώτη φορά που μίλησε ανοιχτά για την εγκυμοσύνη της ήταν στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου. Όπως αποκάλυψε είναι τεσσάρων μηνών ενώ η σχέση με τον σύντροφό της, Μιχάλη Αντιώτη, μετρά μόλις επτά μήνες.

Ακόμη εξήγησε πως η γνωριμία τους έγινε σε μια αρκετά δύσκολη περίοδο της ζωής της και σε καμία περίπτωση δεν πίστευε πως θα έχει αυτή την εξέλιξη.

Δείτε το βίντεο:

Αποκλειστικό! Παίκτρια του Survivor έγκυος στον τρίτο μήνα!

Κοντεύει χρόνος από τη μέρα που αποχώρησε από το «Survivor», με τα ίχνη της έκτοτε να αγνοούνται, αυτός ο χρόνος όμως έμελλε να αλλάξει δια παντός τη ζωή της.

Oχι μόνο βρήκε ξανά τον έρωτα μετά τον Ηλία Βρεττό, αλλά περιμένει το πρώτο της παιδί και πατέρας είναι ο επιχειρηματίας στον χώρο των αλουμινίων, Μιχάλης Αντιώτης, πρώην της Νεσχάν Μουλαζίμ και της Ελένης Τσολάκη.

O λόγος φυσικά για την Φελίσια Λαπάτη!

undefined

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr, το μεταξύ τους ειδύλλιο κρατάει εδώ και περίπου 7 μήνες, και το ζευγάρι είναι full ερωτευμένο −απόδειξη η φουσκωμένη κοιλιά της πρώην «Μαχήτριας» που έχει αρχίσει να φαίνεται−, αφού τους δένει μεταξύ άλλων και η αγάπη τους για τα ταξίδια.

Δεν είναι τυχαίο πως την περασμένη Κυριακή, στα 28α γενέθλιά της, εκείνος ήταν ο άνθρωπος με τον οποίο θέλησε να γιορτάσει στο Yton. Ανάμεσα στις ευχές που δεχόταν, οι καλά γνωρίζοντες τής έλεγαν... «Με έναν πόνο», αν και αργεί ακόμα η μέρα, αφού είναι μόλις 3 μηνών έγκυος και μπαίνει στον 4ο.

undefined

Όπως αναφέρουν πηγές στο Υοuweekly.gr, το ζευγάρι σύντομα θα μάθει το φύλο του μωρού και μέσα στο επόμενο διάστημα θα ενωθεί με τα δεσμά του γάμου, αρχικά με πολιτικό και στη συνέχεια με θρησκευτικό.


Με προφητική διάθεση

undefined

«Φυσικά και θέλω να κάνω οικογένεια, αλλά το καμπανάκι θα χτυπήσει όταν γνωρίσω τον άνθρωπο που θα τον κοιτάω και θα ήθελα να κάνω τα παιδιά του», δήλωνε στο Υοuweekly.gr η Φελίσια Λαπάτη τον περασμένο Απρίλιο και να που το σύμπαν άκουσε την επιθυμία της. Εκείνο το βράδυ της Κυριακής αυτόπτες μάρτυρες είχαν να λένε πως έλιωνε δίπλα στον αγαπημένο της, μεθυσμένη από έρωτα και όχι από ποτό, αφού η κατάστασή της δεν της επιτρέπει να πίνει. Εξ ου και έφυγαν σχετικά νωρίς από το νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδάει ο Νίκος Βέρτης.

Δείτε περισσότερα gossip θέματα στο Youweekly.gr