Έκτακτο: Στο χειρουργείο ο Γιώργος Μαυρίδης!

Οι πρώτες φωτογραφίες!

Έκτακτο: Στο χειρουργείο ο Γιώργος Μαυρίδης!

Μόλις ανακοινώθηκε πως ο Γιώργος Μαυρίδης βρίσκεται στο χειρουργείο!

Τι συνέβη; Διαβάστε παρακάτω..

Ο Γιώργος Μαυρίδης πριν από λίγες ημέρες αποκάλυψε μέσω του instagram του πως σκέφτεται να κατέβει υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές. Το βράδυ της Παρασκευής λοιπόν, θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους αφιέρωσαν χρόνο στο να του πούνε την γνώμη τους και να τον βοηθήσουν στην τελική απόφαση που θα πάρει.

Βόμβα από τον Γιώργο Μαυρίδη: Η ανακοίνωση και το μακροσκελές κείμενο! Είναι έτοιμος να...

Ανέβασε λοιπόν ένα instastory, μέσω του οποίου έκανε μια άλλη αποκάλυψη. Συγκεκριμένα έκανε γνωστό πως σήμερα πρόκειται να υποβληθεί σε μια χειρουργική επέμβαση.

«Σας ευχαριστώ όλους που με βοηθήσατε αρκετά να αποφασίσω στο τι θέλω να κάνω. Και επειδή αύριο μπαίνω για εγχείρηση, αν δεν ξυπνήσω ποτέ να θυμάστε ότι θα έρθω το βράδυ στον ύπνο σας» έγραψε με αρκετή δόση χιούμορ ο γνωστός παρουσιαστής και tattoo artist.

Σε επόμενο story που έκανε το πρωί του Σαββάτου αποκάλυψε πως βρίσκεται σε ιδιωτική κλινική της Αθήνας προκειμένου να μπει στο χειρουργείο. Εκεί μάλιστα βρέθηκε για συμπαράσταση και ο καλός του φίλος Γιώργος Κατσινόπουλος.

Παρ’όλα αυτά ο Γιώργος Μαυρίδης δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες για τον λόγο που τον αναγκάζει να μπει στο χειρουργείο.

Στο χειρουργείο ο Γιώργος Μαυρίδης

Στο χειρουργείο ο Γιώργος Μαυρίδης

Γιώργος Μαυρίδης: "Σοβαρευτείτε!" - Παίρνει θέση πρώτη φορά για την σχέση του με την Τριγωνίδου!

Ο Γιώργος Μαυρίδης πήρε θέση πρώτη φορά για την σχέση του με την Πωλίνα Τριγωνίδου και το Youweekly.gr και το Vandas έχουν τις αποκλειστικές του δηλώσεις!

Αλλά για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή... Μέσα από το Vandas σας είχα αποκαλύψει, πρώτη, πως ο Γιώργος Μαυρίδης μετά τον χωρισμό του με την Νικολέτα Ράλλη διατηρεί δεσμό με την πρώην παίκτρια του Survival Secret, Πωλίνα Τριγωνίδου.

Μετά από αυτό, προφανώς, υπήρξε αναπαραγωγή των αποκλειστικών πληροφοριών μου και στα υπόλοιπα sites κάνοντας την είδηση δική τους αποκλειστικότητα! Όταν, λοιπόν, άρχισαν να πέφτουν στο τραπέζι φωτογραφίες από δημόσιες κοινές εμφανίσεις αυτού του νέου ζευγαριού - γιατί είναι ζευγάρι!!!! - εκείνοι θεώρησαν καλό να μην διαψεύσουν ούτε να επιβεβαιώσουν το ρεπορτάζ μου...

Παρ' όλα αυτά εγώ σαν σωστός δημοσιογράφος έμαθα κι άλλα πράγματα για την σχέση τους και σας τα είχα γράψει εδώ:

Αποκλειστικό! Γιώργος Μαυρίδης - Πωλίνα Τριγωνίδου: Αυτή είναι η αλήθεια για τη σχέση τους!

Πριν λίγες ημέρες, διέρρευσε πληροφορία από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά πως ο Γιώργος Μαυρίδης και η νέα του σύντροφος, Πωλίνα Τριγωνίδου μένουν μαζί, με αφορμή κάποιες νέες φωτογραφίες που ανέβασαν στα social media τους, όντας στο ίδιο σπίτι!

Το Youweekly.gr, όπως και όλα τα υπόλοιπα sites, έκανε αναπαραγωγή το θέμα, ενώ δεν πήρε καμία θέση για το αν ισχύει ή όχι! Απλά έγινε αναπαραγωγή των πληροφοριών:

Γιώργος Μαυρίδης - Πωλίνα Τριγωνίδου: Έκαναν το επόμενο βήμα στην σχέση τους!

Ο Γιώργος Μαυρίδης, λοιπόν, θέλησε να απαντήσει στο Youweekly.gr, και να βάλει τέλος στις όποιες φήμες, με ένα μήνυμα στο instagram! Κι εγώ δεν μπορούσα προφανώς να μην δημοσιεύσω την απάντησή του αυτή μέσα από το Vandas blog, για να δώσω τέλος στα όσα λέγονται και δεν ισχύουν!

Ιδού η απάντησή του:

O Γιώργος Μαυρίδης παίρνει θέση πρώτη φορά για την σχέση του με την Τριγωνίδου!

"Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχα σοβαρευτείτε" μας έστειλε ο κύριος Μαυρίδης και - εκτός φυσικά από το να δημοσιεύσω την απάντησή του - γιατί προφανώς αυτό θέλει να κάνω από την στιγμή που απαντά - και να βάλω τέλος στις φήμες περί συγκατοίκησης - δεν μπορώ να μην του δώσω και μια φιλική συμβουλή....

Κύριε Γιώργο, που τόσο σας εκτιμάμε, αν δεν θέλετε να ασχολούνται δεν χρειάζεται να δίνετε πατήματα.

Μια φιλική συμβουλή με την υπογραφή του Youweekly.gr και του Vandas blog...

Δείτε περισσότερα gossip θέματα στο Youweekly.gr