Ραχήλ Μακρή: Μιλά πρώτη φορά ανοιχτά για την σχέση της με την Ζωή Κωνσταντοπούλου!

"Δεν ήμασταν φίλες! Μας ένωνε..."

Ραχήλ Μακρή: Μιλά πρώτη φορά ανοιχτά για την σχέση της με την Ζωή Κωνσταντοπούλου!

Μια συνέντευξη κατάθεση ψυχής παραχώρησε η Ραχήλ Μακρή και μεταξύ άλλων μίλησε πρώτη φορά για την σχέση της με την Ζωή Κωνσταντοπούλου!

Μετά από αρκετό καιρό που έχει να δώσει τηλεοπτική συνέντευξη, η Ραχήλ Μακρή μιλά για όλους και για όλα στα Αποκαλυπτικά Live και τη Νανά Παλαιτσάκη. Η δημοσιογράφος ρώτησε -μεταξύ άλλων- και για τις φήμες που κυκλοφορούσαν την περίοδο της ενασχόλησής της με την πολιτική, ότι διατηρούσε σχέση με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου. Διαβάστε παρακάτω...

 Ραχήλ Μακρή: Μιλά πρώτη φορά ανοιχτά για την σχέση της με την Ζωή Κωνσταντοπούλου!

«Φίλες με την Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν ήμασταν, ήταν πολιτική φιλία. Απλά μας έδεσαν τα γεγονότα του Ιουλίου του 2015, όταν μετά από το δημοψήφισμα ξεκίνησε η προδοσία μέσα στη Βουλή. Είχαν πει ότι είχα σχέση με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου. Εμείς κοιτούσαμε τη δουλειά μας. Το άγχος μας ήταν, αφού ήταν στα χέρια της Κωνσταντοπούλου η Βουλή, τουλάχιστον να ενημερώσουμε όπως οφείλαμε ως βουλευτές, το τι ήταν αυτό το κείμενο… αιώνιας δουλείας. Είμαστε επικίνδυνες για το σύστημα και οι δύο, γιατί εμείς δεν εξαγοραζόμαστε».

Ραχήλ Μακρή: Αποκαλύπτει τη σχέση της με την Ζωή Κωνσταντοπούλου!

Η Ραχήλ Μακρή έχει χιούμορ, αγαπά την καλή παρέα και δεν της αρέσει ο πληθυντικός όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, γιατί τις ειλικρινείς σχέσεις τις χτίζουν δύο...

Σε συνέντευξή της στο YOU μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση της με την Πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου

Είναι φίλη σου η Ζωή Κωνσταντοπούλου;
Ναι, τη θεωρώ αδελφή μου! Έχω μια πολύ μεγάλη αγάπη για τη Ζωή. Βασικά μου αρέσουν οι έντιμοι άνθρωποι που έχουν καθαρό βλέμμα και καθαρή σκέψη. Πέρα από όλα αυτά είναι ένας άνθρωπος ιδιαίτερος και ευφυής. Αν συνεχίσουν όλοι αυτοί οι τσαμπουκάδες, το κανάλι της Βουλής θεωρώ πως θα έρθει πρώτο σε τηλεθέαση! Θα προτείνω στην Κωνσταντοπούλου ως πρόεδρος του Κοινοβουλίου που είναι να εισηγηθεί να βάλουν και διαφημίσεις μπας και βγάλουν και κανένα φράγκο να πληρώσουμε καμιά υποχρέωση. (γέλια) Όχι διαφημίσεις με χορηγούς αλλά κοινωνικές. Το κανάλι της Βουλής έχει δικό του fan club, το παρακολουθεί κόσμος που πριν δεν το έβλεπε.

Διαβάστε περισσότερα θέματα gossip στο Youweekly.gr