Συγκλονίζει πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός: «Ήταν τα πρώτα σημάδια κατάθλιψης! Άρχισα να είμαι...»!

Η συγκινητική εξομολόγηση!

Συγκλονίζει πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός: «Ήταν τα πρώτα σημάδια κατάθλιψης! Άρχισα να είμαι...»!

Συγκλονίζει πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός με την μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη.

Ο λόγος για την Ελευθερία Ρήγου, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη. Διαβάστε παρακάτω...

Η ηθοποιός, εξήγησε στην παρουσιάστρια, για ποιο λόγο αποφάσισε να αποχωρήσει από τον χώρο ενώ βρισκόταν στο απόγειο της επιτυχίας.

«Ήμουν πάντα μέσα στα πράγματα. Κάποια στιγμή άρχισε να με κουράζει αυτός ο πρωταθλητισμός που έπρεπε να είμαι πάντα στα εξώφυλλα και στην πρώτη γραμμή. Μου έλεγαν ότι είχα μεγάλη επιτυχία και το έβλεπα και εγώ, δεν θέλω να ακουστεί κάπως αυτό».

Η Ελευθερία Ρήγου έχασε τα περιττά κιλά της και έγινε αγνώριστη! Η εκπληκτική της μεταμόρφωση!

«Δεν ξέρω αν μπορούσα να το διαχειριστώ ή όχι. Όταν αντιμετωπίζεις κρίσεις πανικού, η καρδιά σου χτυπάει με 110 παλμούς και ενώ ξέρεις τα λόγια σου, νομίζεις ότι θα τα ξεχάσεις, αυτό δεν είναι γιατί τα παρατάς. Είχα πάρα πολύ άγχος, δεν απολάμβανα τη δουλειά μου, ήταν από τα πρώτα σημάδια κατάθλιψης».

«Σιγά σιγά, άρχισα να είμαι σε μια αδράνεια, να αφήνομαι και αυτό με έβαλε σε έναν άλλο δρόμο και σκεφτόμουν πως όταν θελήσω να ξαναγυρίσω θα μπορώ να το κάνω. Όμως δεν ήταν έτσι», είπε χαρακτηριστικά και εξήγησε πώς πήρε τα 40 κιλά.

Ελευθερία Ρήγου: "Έτσι έχασα 40 κιλά!" - Αποκαλύπτει το πρόγραμμα διατροφής της!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ελευθερία Ρήγου: Έτσι όπως δεν την έχετε ξαναδεί! Ποζάρει με μαγιό μείον 40 κιλά!

Η Ελευθερία Ρήγου την δεκαετία του 90 ήταν από τις πιο ταλαντούχες και όμορφες ηθοποιούς. Ωστόσο, μετά τον γάμο της αφιερώθηκε στην οικογένεια της. Με το πέρασμα των χρόνων παραμέλησε των εαυτό της και πήρε αρκετά κιλά.

Η ηθοποιός έδωσε την δική της μάχη για να μάθει τον εαυτό της και να σταθεί ξανά στα πόδια της. Διαβάστε παρακάτω...

Σήμερα, η Ελευθερία Ρήγου δεν θυμίζει σε τίποτα στην παλιά της εμφάνιση. Η ηθοποιός μπήκε σε πρόγραμμα και έχασε 40 κιλά, έχει αποκτήσει μια αρμονική εικόνα και νιώθει πιο υγιής.

Μάλιστα, η ηθοποιός έκανε δυναμική επιστροφή στην σκηνή του θεάτρου και συγκεκριμένα στο Θέατρο Ακάδημος με την παράσταση όπου πρωταγωνιστεί «Χαμάμ γυναικών». Ανέβηκε στην σκηνή φορώντας μαγιό και ήταν φανερά ανανεωμένη.

Δείτε περισσότερα news θέματα στο Youweekly.gr