Δύσκολες ώρες για γνωστό Έλληνα ηθοποιό! Έπεσε σε κώμα!

Άμεση ανάγκη για αίμα! Η δημόσια ανακοίνωση!

Δύσκολες ώρες για γνωστό Έλληνα ηθοποιό! Έπεσε σε κώμα!

Δύσκολες ώρες περνάει ο ηθοποιός και η οικογένεια του.

Ο λόγος για τον Τάκη Μόσχο, ο οποίος δίνει μάχη με την ζωή. Διαβάστε παρακάτω...

Ο ηθοποιός μετά από σειρά εγκεφαλικών επεισοδίων βρίσκεται στο νοσοκομείο και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες έχει πέσει σε κώμα.

Δύσκολες ώρες για τον Τάκη Μόσχο

Στο Facebook έχει δημιουργηθεί μια σελίδα για τον Τάκη Μόσχο και μέσα από αυτή έγινε έκκληση για άμεση ανάγκη για αίμα.

«Δυστυχώς τα νέα δεν είναι ευχάριστα . Μόλις ενημερωθήκαμε πως ο Τάκης Μόσχος, αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε κώμα, μετά από σειρά εγκεφαλικών επεισοδίων.

Η ανάγκη για αίμα είναι ΑΜΕΣΗ.

Όσοι μπορείτε , τα στοιχεία είναι τα παρακάτω: Αιμοδοσία Αμαλία Φλέμιγκ για Μετροπόλιταν Τζένεραλ, Μεσογείων 264, για τον Παναγιώτη Μόσχο του Νικολάου που βρίσκεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας».

Έπεσε σε κώμα ο Τάκης Μόσχος

Δύσκολες ώρες για πασίγνωστο Έλληνα τραγουδιστή! Ο καρκίνος του χτύπησε την πόρτα...

Δύσκολες ώρες για τον Άκη Τσοχατζόπουλο! Κινδυνεύει να μείνει παράλυτος από...

Πολύ δύσκολες ώρες περνάει ο Άκης Τσοχατζόπουλος, αφού ο κίνδυνος να μείνει παράλυτος στα άνω άκρα είναι κάτι παραπάνω από ορατός.

Μετά τη δεύτερή του αποφυλάκιση, το 2018, ο Άκης Τσοχατζόπουλος, φανερά καταβεβλημένος, είχε δηλώσει μπροστά στις κάμερες πως δεν βρισκόταν και στα καλύτερά του. Διαβάστε παρακάτω...

Είχε μιλήσει με τα καλύτερά λόγια, τότε, για τους εργαζομένους στο νοσοκομείο «Άγιος Παύλος» και με αυτόν τον τρόπο είχε παραδεχθεί πως τον είχαν φροντίσει ιδιαίτερα, αφού η υγεία του κρεμόταν από μια μια κλωστή!
Ωστόσο, σύμφωνα με την εφημερίδα «Μπάμ» η κατάσταση του επιδεινώθηκε! Πιο συγκεκριμένα, η κοίλη που έχει στον αυχένα καθιστά την καθημερινότητά του πολύ δύσκολη.

Γι αυτό και μπήκε την περασμένη Τετάρτη στο Ναυτικό Νοσοκομείο όπου και υπεβλήθη σε μικροχειρουργική επέμβαση. Μια επέμβαση που μπορεί να πήγε καλά όμως κανείς δεν μπορεί να πεί με σιγουριά πως δεν θα διαβεί στο άμεσο μέλλον και πάλι την πόρτα του χειρουργείου.


Να ευχηθούμε περαστικά!

Διαβάστε περισσότερα news θέματα στο Youweekly.gr