Φαίη Σκορδά: Η ανακοίνωση για την ηχηρή απουσία Γραμμέλη - Ουγγαρέζου! (Βίντεο)

Μετά τον Ουγγαρέζο εκτός και η Γραμμέλη!

Φαίη Σκορδά: Η ανακοίνωση για την ηχηρή απουσία Γραμμέλη - Ουγγαρέζου! (Βίντεο)

Εκτός πλατό βρίσκονται σήμερα η Αφροδίτη Γραμμέλη και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Μετά την ηχηρή απουσία τους, η Φαίη Σκορδά ανακοίνωσε on air, τον λόγο που δεν βρίσκονται στην εκπομπή. Διαβάστε παρακάτω...

Όπως είπε η παρουσιάστρια του Πρωινού, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος απουσιάζει επειδή βρίσκεται στο Παρίσι για επαγγελματικές υποχρεώσεις, ενώ η Αφροδίτη Γραμμέλη είναι εκτός Πρωινού γιατί είναι άρρωστη! Ενώ, όπως είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος επιστρέφει αύριο στο πλατό.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Το πρωινό: To καρφί της Σκορδά στη Βέλλη - «Αν αξίζεις, θα φανεί...»! (Βίντεο)

«Το Πρωινό» απάντησε για τη Δούκισσα Νομικού - Η ατάκα όλο νόημα της Σκορδά

«Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 σχολίασε τις δηλώσεις της Δούκισσας Νομικού, μετά από ερώτηση που δέχθηκε για το αν ισχύουν οι φήμες που την θέλουν να έχει ζητήσει να κάνει την πρωινή εκπομπή του σταθμού.

Η Φαίη Σκορδά και το πάνελ της τοποθετήθηκε για το θέμα. Διαβάστε παρακάτω...

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αρχικά είπε: «Είχε ακουστεί ότι της είχαν προτείνει το Σαββατοκύριακο κι εκείνη είπε ότι δεν θέλει να κάνει Σαββατοκύριακο λόγω των οικογενειακών υποχρεώσεων και ότι αν έκανε κάτι θα έκανε το Πρωινό. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είχε προτείνει τον εαυτό της για το Πρωινό. Αυτό το «φάτε κάποιον και βάλτε με στη θέση του» δεν θα το έλεγε ποτέ».

Από την πλευρά της η Φαίη Σκορδά έκανε την ακόλουθη τοποθέτηση: «Είχε δώσει μια συνέντευξη στο People και από εκεί και πέρα πολλοί δημοσιογράφοι και μένα τότε μου είχαν πει διάφορα. Δεν νομίζω ότι σκέφτηκε κανείς πως είπε "απολύστε κάποιον". Δεν θα το έλεγε ποτέ».

Τέλος ο Άρης Καβατζίκης συμπλήρωσε: «Αν δεν είσαι μπροστά σε μια επαγγελματική κουβέντα, είναι εύκολο να γίνει παρεξήγηση».

Τι έχει συμβεί με τη Δούκισσα Νομικού; Το youweekly έχει όλο το παρασκήνιο:

ANT1: Γιατί απασφάλισε η Δούκισσα;

Διαβάστε περισσότερα news θέματα στο Youweekly.gr