Ελένη: Πρώην συνεργάτης επέστρεψε στο πλατό της εκπομπής! (Βίντεο)

Επιστροφή - βόμβα!

Ελένη: Πρώην συνεργάτης επέστρεψε στο πλατό της εκπομπής! (Βίντεο)

Μια επιστροφή - έκπληξη είδαμε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Πρώην συνεργάτης της, επέστρεψε στο πλατό του Alpha. Διαβάστε παρακάτω...

Ο λόγος για τον Δημήτρη Αλέξανδρου, ο οποίος ήταν για πολλά χρόνια στο πάνελ της ξανθιάς παρουσιάστριας.

Η Ελένη Μενεγάκη, υποδέχτηκε με μια μεγάλη αγκαλιά το μοντέλο και του είπε πόσο της έλειψε! Ωστόσο, δεν μας αποκάλυψε αν θα είναι μόνιμη η επιστροφή η απλά είναι μια quest εμφάνιση!Βέβαια, αν πάρουμε την απουσία της Νάνσυς Παραδεισανού, η εμφάνιση του στο πλατό είναι μόνο και μόνο γιατί λείπει η δημοσιογράφος.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ελένη Μενεγάκη: Έδειξε οικογενειακές φωτογραφίες στον «αέρα» της εκπομπής της! (βίντεο)

Ελένη Μενεγάκη - αποκλειστικό! Εκτός ALPHA tv η παρουσιάστρια! Όλη η αλήθεια!

Η Ελένη Μενεγάκη ετοιμάζεται να κάνει την μεγαλύτερη αλλαγή στην ζωή της και να αποχωρήσει από το κανάλι του ALPHA που την στέγαζε επί πολλά χρόνια!

Το Youweekly.gr και το Vanda's blog έχουν όλο το αναλυτικό ρεπορτάζ με αποκλειστικές πληροφορίες που δεν έχουν γραφτεί πουθενά αλλού! Διαβάστε παρακάτω...

Η νέα διοίκηση του ALPHA, όπως είναι ήδη γνωστό, περνάει από κόσκινο τα συμβόλαια των παρουσιαστών και αποκλειστικές μου πληροφορίες αναφέρουν πως ετοιμάζονται να επαναδιαπραγματευτούν και το χρυσό συμβόλαιο της Ελένης Μενεγάκη, που κανονικά λήγει το 2020!

Ελένη Μενεγάκη: Δύσκολες ώρες για την παρουσιάστρια! Η απρόσμενη συνάντηση με τον Λάτσιο και το πισωγύρισμα...

Η Ελένη που είναι λύκος στα επαγγελματικά της δεν πρόκειται να δεχτεί καμία μείωση στο συμβόλαιό της κι επειδή πάντα βρίσκεται ένα βήμα μπροστά έχει ξεκινήσει ήδη και μιλάει με άλλο κανάλι! Ναι, μάλιστα, καλά ακούσατε!

Η παρουσιάστρια έχει κάνει μια μόνο συνάντηση με το κανάλι του Σαββίδη, το OPEN! Η συνάντηση βέβαια αυτή έγινε υπό άκρα μυστικότητα γιατί σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελε να μαθευτεί και να προκληθεί σάλος αφού δεν έχει γίνει καμία ενέργεια ακόμα από τους ιθύνοντες του ALPHA για το συμβόλαιό της αλλά να που... το Vanda's ανακάλυψε τα πάντα και δεν μπορούσε να μην τα φέρει στο φως της δημοσιότητας!

Εκτός ALPHA tv η Ελένη Μενεγάκη

Ο Ιβάν, μάλιστα, όπως αναφέρουν αποκλειστικές μου πληροφορίες, την γλυκοκοίταζε καιρό καθώς είναι ένα πρόσωπο που αποτελεί σταθερή αξία για τους διαφημιστές σε μια αγορά "παγωμένη" από διαφήμιση.

Βέβαια, ούτε χέρια δόθηκαν ούτε τίποτα. Θα έλεγε κανείς πως ήταν μια συνάντηση γνωριμίας των δυο προσώπων...

Το μόνο που ξέρω εγώ είναι ότι αυτό το καλοκαίρι θα είναι περίεργο και θα περιλαμβάνει μεταγραφές που θα συζητηθούν!

Εδώ θα είμαστε ωστόσο, για να σας μεταφέρουμε πρώτοι στο Youweekly.gr και το Vanda's blog, όλα τα αποκλειστικά ρεπορτάζ!

Διαβάστε περισσότερα news θέματα στο Youweekly.gr