ALPHA TV: Σοκ για Νικολούλη - Χατζηβασιλείου - Γερμανού - Μελέτη - Τσιμτσιλή!

Κανόνι στον Alpha!

ALPHA TV: Σοκ για Νικολούλη - Χατζηβασιλείου - Γερμανού - Μελέτη - Τσιμτσιλή!

Όλα αλλάζουν και τίποτα δε μένει όρθιο με την νέα διοίκηση στο κανάλι του ALPHA TV!

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr η νέα διοίκηση δεν πρόκειται να «κρατήσει» τα συμβόλαια των συγκεκριμένων παρουσιαστριών καθώς τα θεωρεί πανάκριβα και εκτός αγοράς. Διαβάστε παρακάτω...

Εκτός και αν δεχτούν τις μειώσεις που θα προτείνουν από την νέα διοίκηση της Motor Oil

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ μας, μία περίοδος διαπραγματεύσεων έχει ξεκινήσει στο κανάλι της Κάντζας με την νέα διοίκηση του Alpha προκειμένου να συζητηθούν όλα τα μεγάλα συμβόλαια.

Η νέα διοίκηση του σταθμού έχει ξεκινήσει ήδη ένα κύκλο επαφών με τις παρουσιάστριες προκειμένου να εξορθολογιστεί κοστολογικά όλο το πρόγραμμα του καναλιού.

Σε πρώτη φάση στο στόχαστρο του καναλιού μπαίνει η Αγγελική Νικολούλη η οποία μέτρα πάρα πολλά χρόνια στο σταθμό. Θα ζητηθεί από την Αγγελική Νικολούλη να παραμείνει στο σταθμό αλλά με μειωμένο κόστος.

Μετά σειρά έχει η Βίκυ Χατζηβασιλείου που ανανεώνει το συμβόλαιο της με το κανάλι κάθε καλοκαίρι. Και στην Βίκυ θα ζητηθεί να μείνει στο κανάλι με λιγότερα χρήματα.

Συζητήσεις θα ξεκινήσουν και με την Ελεονώρα Μελέτη και με τη Ναταλία Γερμανού που τα συμβόλαια τους λήγουν τον Μάιο!


Εντελώς άλλη στάση κρατάει το κανάλι με την ταλαντούχα και ανερχόμενη Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή θεωρείται το πουλέν του καναλιού και είναι από τις λίγες παρουσιάστριες που θεωρείται από την νέα διοίκηση εξαιρετικά αδικημένη μισθολογικά!


Η Σταματίνα Τσιμτσιλή παίρνει τα λιγότερα χρήματα από οποιαδήποτε άλλη παρουσιάστρια στο κανάλι της Κάντζας αλλά αυτό αναμένεται να αλλάξει από την επόμενη σεζόν.

ALPHA TV: Χαμός με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου! Ποιος την είδε και δε φοβήθηκε!

Γιώργος Παπαδακης: Ανατροπή! Φεύγει ή μένει από τον ΑΝΤ1; Αποκλειστικό!

Μεγάλη κουβέντα έχει γίνει το τελευταίο διάστημα για τον Γιώργο Παπαδάκη και το κανάλι του ANT1.


Ο παρουσιαστής, που είναι ο μακροβιότερος αυτή τη στιγμή στην ελληνική τηλεόραση, είχε σκεφθεί ότι ίσως το συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1 να είναι το τελευταίο και να λήξει την καριέρα του το 2019.

Οι πληροφορίες όμως του Youweekly.gr έρχονται για να ανατρέψουν τα πράγματα.

Σύμφωνα λοιπόν με το τηλεοπτικό μας ρεπορτάζ, λιτοί και δεμένοι, όλοι, έπεσαν πάνω στο Γιώργο Παπαδάκη για να τον πείσουν να υπογράψει και νέο συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1 για 1 + 1 χρόνο!


Πρώτος απ’ όλους έπεσε στη μάχη για να πείσει το «γερόλυκο» της δημοσιογραφίας ο πρόεδρος του ΑΝΤ1 Θοδωρής Κυριακού. Το μεγάλο αφεντικό του ΑΝΤ1 θεωρεί το Γιώργο Παπαδάκη αναντικατάστατο για την πρωινή ζώνη. Ούτε που σκέφτεται να το αποχωριστεί!


Μαθαίνουμε λοιπόν ότι στις αρχές Απριλίου, λογικά την επόμενη εβδομάδα πέφτουν οι υπογραφές νέων συμβολαίων!


Έχει υπογραφεί ένα προσύμφωνο και το τελικό συμβόλαιο υπογράφεται αυτή την εβδομάδα ο Γιώργος Παπαδάκης και το «καλημέρα Ελλάδα» για ακόμη ένα 1+1 χρόνο μέχρι δηλαδή και το 2021 θα ανήκει στο δυναμικό του ΑΝΤ1!

Διαβάστε περισσότερα news θέματα στο Youweekly.gr