Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Δεν μπορείς να γνωρίσεις τη χαρά, αν δεν έχεις βιώσει τη στενοχώρια»!

Πως αντέδρασε όταν άλλαξε ώρα η εκπομπή της;

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Δεν μπορείς να γνωρίσεις τη χαρά, αν δεν έχεις βιώσει τη στενοχώρια»!

Μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για το ποιος ένιωσε που άλλαξε ώρα η εκπομπή της στον Alpha. Διαβάστε παρακάτω...

Νιώσατε απογοήτευση, όταν σας άλλαξαν ημέρα προβολής;

«Δεν θα το χαρακτήριζα απογοήτευση. Είναι αναστάτωση, καθώς πρέπει να ανασυνταχθείς και να μαζέψεις τον κόσμο σου, σ' ένα καινούργιο ραντεβού».

Νιώθετε δικαιωμένη, κρίνοντας από το αποτέλεσμα;

«Ευτυχώς, στο νέο ραντεβού ήρθε ο κόσμος. Δεν πήγα μόνη μου».

Δέκατη τέταρτη σεζόν... Πώς διαχειρίζεστε τη συναισθηματική φόρτιση;

«Αυτή είναι η ζωή. Σύνθεση αντιθέσεων. Δεν μπορείς να γνωρίσεις τη χαρά, αν δεν έχεις βιώσει τη στενοχώρια. Δεν μπορείς να συνδεθείς με το καλό, αν δεν καταλαβαίνεις τι σημαίνει κακό. Όλα είναι δίπολα σε αυτή τη ζωή».

Η φθορά αφήνει ανέγγιχτη την εκπομπή;

«Και όσο περνούν τα χρόνια, μεγαλώνει αριθμητικά το κοινό μας».

ALPHA TV: Σοκ για Νικολούλη - Χατζηβασιλείου - Γερμανού - Μελέτη - Τσιμτσιλή!

Ανέγγιχτη παραμένετε κι εσείς;

«Βλέπετε να έχω κουραστεί;»

Η λύτρωση συνυπάρχει με τη φθορά;

«Έχω μάθει ότι τα προβλήματα των ανθρώπων δεν έχουν τελειωμό. Αλλά, κι από την άλλη, για κάποιο λόγο έρχονται στη ζωή μας. Συνειδητοποιώ πλέον ότι αυτά που θεωρούμε προβλήματα και δεν τα αντέχουμε, είναι ευλογίες. Είναι ευκαιρίες για να αναπτυχθούμε εμείς οι ίδιοι».

Το σύμπαν σας προόριζε για να κάνετε αυτή την εκπομπή;

«Αυτό το πιστεύω κι εγώ. Έχουμε υποστεί όλα αυτά τα χρόνια τόσους κλυδωνισμούς και έχουμε αντέξει. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε μια παραπάνω προστασία, από κάπου πιο ψηλά. Για κάποιο λόγο, πρέπει να ολοκληρωθεί ένας κύκλος».

ALPHA TV: Χαμός με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου! Ποιος την είδε και δε φοβήθηκε!

Πιστεύετε στον Θεό;

«Πιστεύω στον θεό. Δεν πιστεύω στον τρόπο που τον εκφέρουν οι άνθρωποι μεσάτους τον Θεό. Όμως, θεωρώ ότι οι επίγειοι εκπρόσωποι του Θεού και όχι ο Θεός κάνουν τρομερά λάθη. Γίνονται τέρατα στο όνομα της θρησκείας, Εντέλει, οι άνθρωποι βλέπουν καλύτερα τον Θεό πάντα μέσα από τα δάκρυα».

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ποιοι την έχουν βάλει στο μάτι και γιατί; Αποκλειστικό...

Κάποιος έχει βάλει στο μάτι την Βίκυ Χατζηβασιλείου και το Youweekly.gr έχει όλο το ρεπορτάζ...

Από τις πλέον επιτυχημένες γυναίκες της τηλεόρασης, η Βίκυ Χατζηβασιλείου κόβει το νήμα της πρωτιάς στην τηλεθέαση όποιον κι αν έχει απέναντί της. Διαβάστε παρακάτω...

Το Πάμε Πακέτο και η ίδια, κλείνοντας αισίως 14 χρόνια παρουσίας, αποδείχθηκαν... σκληροί για να πεθάνουν, καθώς κατάφεραν να είναι μία από τις μακροβιότερες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης.

Δικαίως επομένως, σύμφωνα με πληροφορίες του Youweekly.gr, πολλοί είναι εκείνοι από τα αντίπαλα τηλεοπτικά στρατόπεδα που έχουν βάλει στο μάτι την παρουσιάστρια, εάν και εφόσον εκείνη δεν συνεχίσει την επόμενη χρονιά στον ALPHA, καθώς η νέα ιδιοκτησία έχει σκοπό το καλοκαίρι να θέσει επί τάπητος όλα τα συμβόλαια των παρουσιαστών.

Πρώτος ο τηλεοπτικός σταθμός του Ιβάν Σαββίδη, ήταν εκείνος που της προσέφερε γη και ύδωρ προκειμένου να την αποκτήσει και έπεται συνέχεια...

Ποια είναι, όμως, η επόμενη, δική της κίνηση και τι λέει η ίδια γι αυτό;

"Εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα προκειμένου να πάρει την πιο σωστή απόφαση". όπως λέει στενός της συνεργάτης στο Youweekly.gr

Τηλεθέαση: Survivor εναντίον Χατζηβασιλείου! Ποιος έφαγε το πακέτο; Ανατροπή!

Eμείς όπως και κάθε μέρα θα σας δώσουμε τα νούμερα τηλεθεάσεων από το youweekly.gr για εχθές Σάββατο κι εσείς να βγάλετε τα συμπεράσματά σας για το ποιος έφαγε τελικά το πακέτο.


Αν δηλαδή, νίκησε το Survivor ή το Πάμε πακέτο με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Στο γενικό σύνολο λοιπόν τηλεθέασης, το Survivor ξεκινάει στο πρώτο τέταρτο με 11,6, συνεχίζει με 14,1. ανεβαίνει 15,0. σκαρφαλώνει στα 19,0 17,1 είναι το επόμενο νούμερο του 16,4, πέφτει λίγο, ξανανεβαίνει 19,4 στην ελληνοτουρκική διαμάχη κάνει 21,8, στο φινάλε του παιχνιδιού για το ποιος θα κερδίσει το έπαθλο ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία κάνει 22,6, μετά πηγαίνει στο 21,7 15,7 ,στη συνέχεια 19,2 τα μεσάνυχτα και 17,0 στο τελευταίο τέταρτο.

Και πάμε να δούμε τώρα την επίδοση της Βίκυς Χατζηβασιλείου:

Η Βίκυ ξεκινάει με ένα καλό νούμερο στο 16,0, ανεβαίνει 18,0 20,9 26,11 ένα απίθανο νούμερο στη συνέχεια, 20,6 στη πορεία της εκπομπής 23,7 22,7 22,4 26,1 21,1 18,2

Συμπέρασμα: Μπορεί το Survivor να πήγε καλά καλύτερα από ότι τις άλλες ημέρες αλλά στο γενικό σύνολο η Βίκυ Χατζηβασιλείου με το πακέτο της έριξε «πακέτο» στο ριάλιτι επιβίωσης! Απίθανο αλλά η Βίκη Χατζηβασιλείου από την τηλεόραση του Alpha κέρδισε κατά κράτος το Survivor!

Διαβάστε περισσότερα news θέματα στο Youweekly.gr