Αποστολία Ζώη: Τι συμβαίνει με την υγεία της; Δίνει μάχη με...

Τι αποκάλυψε η ίδια;

Αποστολία Ζώη: Τι συμβαίνει με την υγεία της; Δίνει μάχη με...

Η Αποστολία Ζώη τα τελευταία χρόνια έχει δει την ζωή της να αλλάζει, αφού πολλά είναι τα γεγονότα που τη σημάδεψαν και την έριξαν ψυχολογικά. Τι συμβαίνει με την υγεία της και γιατί δίνει μάχη;

Η ίδια, πηγαίνοντας κόντρα στα άσχημα γεγονότα που συνέβησαν στη ζωή της, θέλησε να κάνει μια σπουδαία αλλαγή στις συνήθειές της. Διαβάστε παρακάτω...

Ειδικότερα, η τραγουδίστρια και ηθοποιός πριν από πέντε μήνες αποφάσισε να κόψει μαχαίρι το τσιγάρο, προκειμένου να βελτιώσει την καθημερινότητά της αλλά και να κάνει καλό στην υγεία της.

Η ίδια, το πρωί της Δευτέρας, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έδωσε το δικό της μήνυμα θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να παρακινήσει και άλλους ανθρώπους να κάνουν το ίδιο. «5 μήνες χωρίς τσιγάρο… Δεν είναι εύκολο.. Μου λείπει.. Το παραδέχομαι. Κάθε μέρα παίζω με το μυαλό μου πως δεν το θέλω και κερδίζω μια μέρα τη φορά.. Δεν στο λένε όταν το ξεκινάς ότι είναι το χειρότερο ναρκωτικό που υπάρχει. Αλλά και να το ήξερες δεν θα το ξεκινούσες? Σε όσους εκεί έξω δίνουν την ίδια μάχη δηλώνω θαυμάστρια» έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε την ανάρτηση:

Η Αποστολία Ζώη δίνει μάχη με την υγεία της αφού έκοψε το τσιγάρο

Aποστολία Ζώη: Αποκάλυψε τη μεγάλη προδοσία που βίωσε: «Κάποια πράγματα δεν τα συγχωρείς!»

Οι δύσκολες στιγμές της Αποστολίας Ζωή! Η απώλεια που την "τσάκισε"!

Μια εξομολόγηση για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε έκανε η Αποστολία Ζώη.

Μια απώλεια την "τσάκισε" και μίλησε για αυτό το δυσάρεστο γεγονός. Η τραγουδίστρια παραχώρησε μία εκ βαθέων συνέντευξη στο περιοδικό TV Έθνος.

Η αναγνωρισιμότητα δημιουργεί προβλήματα στην προσωπική ζωή;

«Στην καθημερινότητα δημιουργεί πολλά προβλήματα. Φαντάσου ότι βγαίνεις στην γειτονιά και προσέχεις πως θα βγεις ακόμη και για να πετάξεις τα σκουπίδια. Προσέχεις πως θα φερθείς, τι ρούχα θα βάλεις, μη δώσεις δικαιώματα στη γειτονιά».

Τι σας ενοχλεί;

«Δεν αντέχω την αγένεια».

Οι μεγάλες σας αδυναμίες;

«Οι σοκολάτες και οι κρέπες».

Η οικογένεια είναι μέσα στα σχέδιά σας;

«Αυτή τη στιγμή όχι. Πέρασα πολύ δύσκολα τα τελευταία χρόνια με την απώλεια των γονιών μου. Είμαι σε φάση αναδιοργάνωσης».

Διαβάστε περισσότερα news θέματα στο Youweekly.gr!