Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η μεγάλη αλλαγή στη ζωή της μετά τον χωρισμό από τον Βαρβέρη!

Δεν πάει το μυαλό σας τι έγινε!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η μεγάλη αλλαγή στη ζωή της μετά τον χωρισμό από τον Βαρβέρη!

Μια πολύ μεγάλη αλλαγή αποφάσισε να κάνει στην ζωή της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, μετά τον χωρισμό της από τον Φίλιππο Βαρβέρη!


Εμείς στο Youweekly.gr, άλλωστε, σας είχαμε γράψει όλο το παρασκήνιο, αλλά και το πώς τελικά η Κωνσταντίνα κλείδωσε στο Open του Ιβάν Σαββίδη! Διαβάστε παρακάτω....


Η μέχρι πρότινος ξανθιά καλλονή, βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής στο κομμωτήριο και αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή! Όπως θα δείτε στο σχετικό Insta-story που ανέβασε η ίδια στο Instagram, η Κωνσταντίνα είναι πλέον μια κούκλα με.... πιο σκούρα μαλλιά και ρίζα! Δείτε την ανάρτησή της λαμπερής παρουσιάστριας:

H παρουσιάστρια, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο κομμωτήριο

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ο Ατζούν την "πέταξε έξω" από το ΣΚΑΙ! Δύσκολα τα πράγματα για την παρουσιάστρια...

Δύσκολα τα πράγματα για την παρουσιάστρια, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία δεν ανήκει πια στο δυναμικό του ΣΚΑΙ! Ο Ατζούν Ιλιτζαλί την... πέταξε έξω από το κανάλι του Φαλήρου!

Μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog, πριν από αρκετό καιρό σας είχα αποκαλύψει πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκανε κάποιες συζητήσεις με το κανάλι, μήπως και συνεχίσει την παρουσίαση του My Style Rockls.

Είχα αναφέρει επίσης, πως τα πράγματα δεν ήταν πολύ θετικά για την παρουσιάστρια καθώς ο Ατζούν δεν την ήθελε και τόσο, ιδιαίτερα για τα όσα είχαν ακουστεί πως συνέβαιναν μεταξύ τους!

undefined

Σήμερα, λοιπόν, το ρεπορτάζ μου επιβεβαιώθηκε και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απομακρύνθηκε από το δυναμικό του καναλιού με γρήγορες και συνοπτικές διαδικασίες!

Ο Τούρκος παραγωγός αποφάσισε πως θέλει να επενδύσει σε ένα πιο φρέσκο πρόσωπο για το project αυτό, το οποίο να τονίσω πως σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's θα βγει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στον αέρα μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Και τώρα πάμε στο πιο... ζουμερό κομμάτι του ρεπορτάζ μου...

Ξέρω ποια διεκδικεί την θέση της Ντίνας στην παρουσίαση αλλά... τα πράγματα δεν έχουν κλείσει ακόμα!

Πολλές είναι εκείνες που έχουν κάνει συζητήσεις για την πολυπόθητη αυτή θέση μέχρι στιγμής αλλά, όπως μου μεταφέρουν οι πηγές μου και σας αποκαλύπτω μέσα από το Youweekly.gr και το vanda's blog, μια είναι η ύπαρξη που έχει κερδίσει περισσότερο από κάθε άλλη τις εντυπώσεις και ακούγεται πολύ στους διαδρόμους του Φαλήρου το όνομά της...

Είναι μελαχρινή, όχι πολύ ψηλή, αρκετά γυμνασμένη, και δεν έχει ακουστεί πολύ η προσωπική της ζωή στον χώρο γιατί έχει φροντίσει να την προστατέψει...

Λέω, όμως, να σας κρατήσω σε αγωνία λίγο ακόμα... Κρατάτε μυστικό;